الان فلش رو اسکن زدم این فلش هست به خاطر همینه که رایت پروتکت شده یا ن؟؟
کاربر شهرسختافزار
الان فلش رو اسکن زدم این فلش هست به خاطر همینه که رایت پروتکت شده یا ن؟؟
فایل های شما پسورد داره به خاطر همین آنتی ویروس نمیتونه به محتوای فایل زیپ دسترسی پیدا کنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این برنامه امتحان کنید . آدرس درایو فلش را بدید
Download Back 2 Normal Mode 2.5.2 - SoftGozar.com
javaheri69 (03-05-16)
کاربر شهرسختافزار
امید جان بازم نشد ..نمیدونید مشکا از چیه؟؟فلشم بالا میاد ن میشه تغیییر نامش بدم ن فرمت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهادم تعویض ویندوز و نصب مجدد آنتی ویروس هست . البته اگر با همه فلشها اینطوری هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
javaheri69 (03-05-16)
کاربر شهرسختافزار
دو سه بار ویندوز عوض کردم 7 نصب کردم ویندوز 8 بازم نشد که نشد..انتی ویروس نود 32 هم نصب هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فلش ها روی سیستم دیگه تست کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (26-06-16), javaheri69 (03-05-16)
کاربر شهرسختافزار
ن متاسفانه..الان میرم تست میکنم.خبرشو میدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks