سلام
من هارد اکسترنالمو به لپ تاپ زدم بالا نمیاد.به لپ تاپ دیگه زدم درسته ولی واسه خودم نه ! ویندوزم ۱۰ عه
توی Disk managment هم میرم هارد هست ولی نوشته Unallocated !!
اگر هارد خرابه چرا روی لپ تاپ های دیگه بالا میاد و درسته!!
کاربر شهرسختافزار
سلام
من هارد اکسترنالمو به لپ تاپ زدم بالا نمیاد.به لپ تاپ دیگه زدم درسته ولی واسه خودم نه ! ویندوزم ۱۰ عه
توی Disk managment هم میرم هارد هست ولی نوشته Unallocated !!
اگر هارد خرابه چرا روی لپ تاپ های دیگه بالا میاد و درسته!!
|
|
Speed Racer (29-01-18), win2game (28-01-18)
کاربر شهرسختافزار
پاک نمیشه هاردم ؟ چرا روی سیستم دیگه درسته ولی روی سیستم خودم نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی سیستم دیگه درسته ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط win2game برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی سیستم خودتان ببینید به چه شکلی تشخیص داده توی این برنامه هاردتون
اگر اینطوره .احتمالا ویندوزتون مشکل داره
دستگاهتون لپتاپه یا دسکتاپ ؟
کاربر شهرسختافزار
لپ تاپ هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستمم هاردهای دیگه هم میخونه !!
آخرین ویرایش توسط win2game در تاریخ 28-01-18 انجام شده است
با وجود شارژر دستگاه هم همینطوره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط win2game برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پورتهای usb دیگر دستگاه هم تست کردید ؟
بهترین راه حل استفاده از هاب های آداپتور دار usb هست برای تامین ولتاژ مورد نیاز هارد است
Speed Racer (29-01-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
MiniTool Partition Wizard رو نصب کردم. الان چکارش کنم که بدونم چه تشخیص دداه؟
باز کنید ببینید هارد را چه وضعیتی آوردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط win2game برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسکرین شات بگیرید
کاربر شهرسختافزار
البته rebuild mbr را خودتان زدید . میتونید apply کنید و تست بگیرید . در این حالت باید درست بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط win2game برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks