MiniTool Partition Wizard رو نصب کردم. الان چکارش کنم که بدونم چه تشخیص دداه؟
کاربر شهرسختافزار
MiniTool Partition Wizard رو نصب کردم. الان چکارش کنم که بدونم چه تشخیص دداه؟
باز کنید ببینید هارد را چه وضعیتی آوردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط win2game برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسکرین شات بگیرید
کاربر شهرسختافزار
البته rebuild mbr را خودتان زدید . میتونید apply کنید و تست بگیرید . در این حالت باید درست بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط win2game برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
apply میزنم ارور invalid configure file میده برنامهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نسخه سالم برنامه رو دارید ؟
آخرین ویرایش توسط win2game در تاریخ 28-01-18 انجام شده است
از سافت 98 دانلود کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط win2game برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام rebuild mbr هم زدم درست نشد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بنده با برنامه Recovery کردم ولی بازم نشد !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
یه راهکار دیگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی اون سیستم از هارد یک بک آپ بگیرم و روی سیستم خودم فرمتش کنم ، به اون بک آپ اعتمادی هست ؟ از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks