2تا سوال
1. وقتی ویندوز و برنامه ها روی black نصب باشه ولی data روی green و برنامه ها بخوان data رو بخونن بازم این کندی هست؟
2. الان با توجه به عمر هارد black من بنظرتون مناسب تر از هارد green هست برای نصب ویندوز و برنامه ها
2تا سوال
1. وقتی ویندوز و برنامه ها روی black نصب باشه ولی data روی green و برنامه ها بخوان data رو بخونن بازم این کندی هست؟
2. الان با توجه به عمر هارد black من بنظرتون مناسب تر از هارد green هست برای نصب ویندوز و برنامه ها
|
نه برنامه ها و ویندوز روی گرین نباشه . باید تست کنید . چون این delay هارد گرین رو بارها تجربه کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو بایوس هم . عدد tras توی تایمینگ شما خیلی بالا بود . ولی فعلا هارد رو تست کنید . اون هم بررسی میکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (17-05-14), Mahyar.sfi (17-05-14)
من ویندوز هم ببرم روی اونیکی هارد طول میکشه تا مطمئن شم دیگه مشکلی نداره چون مثلا پریروز سیستم هنگ نکرد ولی دیروز انقدر هنگ کرد که اینجا تاپیک زدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر امکانش هست راجع به tras توضیح بدید تا چکش کنم
ممنون
قدم به قدم بریم جلو . tras یکی از پارامتر های تایمینگ رم هست . شما میتونید از تو بایوس مقدراش رو کم کنید . البته ربطی به وضعیت فعلی ندارد . شما فعلا کار نصب ویندوز روی هارد دیگه رو انجام بدید
*MoJtAbA* (17-05-14), Mahyar.sfi (18-05-14), STUXNET (17-05-14)
به دلیل اینکه نصب ویندوز و برنامه های مورد نیازم خیلی سنگینه و مخصوصا در حال حاضر برام مقدور نبود نصب دوباره
به همین دلیل گفتم صبر کنم ببینم دوباره آیا هنگ میکنه یا خیر در این چند روزه هنگی روی سیستم مشاهده نشد اما دیشب کامپیوتر مثل اینکه ریست کرده ( یا Blue screen داده ) در اون لحظه پیش کامپیوتر نبودم اما وقتی اومدم دیدم روی صفحه بایوس قفل کرده نزدیک به 10 دقیقه صبر کردم ولی رفع نشد بعد که دستگاه رو ریست کردم بعد از بایوس زد sata 1 hard disk error بعد دوباره ریست کردم زد چیزی رو پیدا نمیکنه برای بوت دوباره ریست کردم رفتم توی بایوس دیدم توی دستگاه های متصل به sata هارد جدیده رو زده ولی توی لیست انتخاب هارد ها برای بوت نیست دستگاه رو خاموش کردم برق دستگاه رو خالی کردم بعد از روشن شدن دستگاه بدون هیچ اروری سیستم اومد بالا
دوباره امشب سیستم هنگ کرد مجبور به ریست شدم دوباره 5دقیقه ای روی صفحه ی بایوس ایستاد بعد از صفحه بوت ویندوز رو رد کرد روی صفحه مشکی قبل از لاگین قفل کرد دوباره ریست کردم بعد از بایوس ارور داد pri master hard disk: s.m.a.r.t command failed دوباره ریست کردم ویندوز بالا اومد ولی 10 دقیقه روی صفحه welcome موند بعدش هم انقدر کند بود که مجبور به ریست شدم بعد دوباره برق دستگاه رو خالی کردم و هارد سوم (maxtor) هم از برق کشیدم الان هم که دارم این پست رو میدم و فعلا هنگی ندارم واقعا اذیت کنندس
ببخشید طولانی شد
ممنون میشم کمک کنید
فعلاهارد مکستور رو ابدا وصل نکنید . خطای اسمارت هم احتمالا برای اون هست . به هر حال باید به فکر یک هارد برای ویندوزتون باشید . شما از درایو ویندوزتون ایمیج بگیرید و روی هارد جدید ریستور کنید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (22-05-14), Mahyar.sfi (23-05-14)
|
باید همین کارو بکنم منتها فعلا صبر میکنم ببینم با قطع کردن مکستور اوضاع تا چه حد تغییر میکنه
امروز داشتم برنامه Hard Disk Sentinel رو چک میکردم جالبه که بعد از گذشت فقط چند هفته از خرید هارد گرین قسمت Health رو زده 98% و زیرش نوشته:
There are 4 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.
At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.
It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.
به نظر عادی نمیاد درسته؟؟
کلا هاردهای گرین برای آرشیو دیتا هست . برای این کار طراحی شده است . به شما توصیه میکنم . یک هارد پر سرعت برای نصب ویندوز تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahyar.sfi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (25-05-14)
سر فرصت سوئیچ میکنم روی Black منتها میخوام ببینم این عادیه برای هارد که تو چند هفته 2% افت داشته باشه در صورتی که Black چند ساله داره کار میکنه ولی هیچ افتی نداشته
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks