سلام
خیلی ممنون
با گوگل ترنسلیت خط به خطشو ترجمه کردم متاسفانه چیز خاصی دستگیرم نشد
پاراگون هارد دیسک مگه زمانی که نیاز به جا به جایی اطلاعات باشه تک به تک اظلاعات سکتور ها رو با هم جا به جا نمیکنه؟ پس نباید با ریکاوری اطلاعات برگرده؟
من برای ادغام پارتیشن ها با هم دو تا دو تا مرج کردم بعد دوباره همکارو کردم تا زمانی که تک پارتیشن شه بعد aplly رو زدم دیدم که به دلیل کمبود فضا دو تا دستور اول رو همنطوری یکی دو تا از اخر رو ارور داد البته بقیه هم یک ارور دیگه نوشته بود
پارتیشن اول با پارتیشن 1 ، 4 ، 5 ، 6 و 7 ادغام شده ولی این وسط پارتیشن 2 و 3 که به ترتیب 200 و 500 گیگابایت بودند ادغام نشده و همونطور که گفتم و شات گذاشتم invalid هستند
هارد هم که 2 ترابایت بوده و میشه حدود 1.8 اما جالب اینه پارتیشن های ادغام 1.8 هستند و با جمع اون دو پارتیشن حدود 2.5 ترابایت میشه و 750 گیگابایت فضای خالی داره پارتیشن ادغام شده ، که باید در حدود 50 گیگابایت فضای خالی میبود
به این شک کردم که نکنه بیخیال اون 200 گیگابایت و 500 گیگایت شده و اطلاعات رو روی همونها جایگزین کرده و حالا این دو پارتیشن 200 و 500 که invalid هستند یک خطای سیستمی باشه - چون به نظرم اون 750 فضای خالیه پارتیشن مرج شده هم قابل استفاده هستش ولی به دلیل rewrite نشده اطلاعات من داخل این هارد چیزی کپی نکردم
دوستان اگه بتونند راهنمایی کنند برای برگشت اطلاعات یک دنیا ممنون میشم
با سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید