پاسخ: مشکل invalid partition ؟
سلام
خیلی ممنون
با گوگل ترنسلیت خط به خطشو ترجمه کردم متاسفانه چیز خاصی دستگیرم نشد
پاراگون هارد دیسک مگه زمانی که نیاز به جا به جایی اطلاعات باشه تک به تک اظلاعات سکتور ها رو با هم جا به جا نمیکنه؟ پس نباید با ریکاوری اطلاعات برگرده؟
من برای ادغام پارتیشن ها با هم دو تا دو تا مرج کردم بعد دوباره همکارو کردم تا زمانی که تک پارتیشن شه بعد aplly رو زدم دیدم که به دلیل کمبود فضا دو تا دستور اول رو همنطوری یکی دو تا از اخر رو ارور داد البته بقیه هم یک ارور دیگه نوشته بود
پارتیشن اول با پارتیشن 1 ، 4 ، 5 ، 6 و 7 ادغام شده ولی این وسط پارتیشن 2 و 3 که به ترتیب 200 و 500 گیگابایت بودند ادغام نشده و همونطور که گفتم و شات گذاشتم invalid هستند
هارد هم که 2 ترابایت بوده و میشه حدود 1.8 اما جالب اینه پارتیشن های ادغام 1.8 هستند و با جمع اون دو پارتیشن حدود 2.5 ترابایت میشه و 750 گیگابایت فضای خالی داره پارتیشن ادغام شده ، که باید در حدود 50 گیگابایت فضای خالی میبود
به این شک کردم که نکنه بیخیال اون 200 گیگابایت و 500 گیگایت شده و اطلاعات رو روی همونها جایگزین کرده و حالا این دو پارتیشن 200 و 500 که invalid هستند یک خطای سیستمی باشه - چون به نظرم اون 750 فضای خالیه پارتیشن مرج شده هم قابل استفاده هستش ولی به دلیل rewrite نشده اطلاعات من داخل این هارد چیزی کپی نکردم
دوستان اگه بتونند راهنمایی کنند برای برگشت اطلاعات یک دنیا ممنون میشم
با سپاس :give_rose:
باید از برنامه ریکاوری استفاده کنید . به هر دلیلی کار ناقص انجام شده . اون دو پارتشین هم فقط نمایش داده میشن و INVALID هستند . با برنامه RECOVERY باید تلاش کنید برای ریکاوری.
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
متاسفانه برنامه ای که معرفی کردید فقط پارتیشن هارو میشناسه کل هارد رو نمیشناخت
با دو نرم افزار get sata back ntfs و recovery ny files تست کردم
پارتیشن بندی من به این صورت بود 1-100 گیگابایت 2-200 3-500 4-50 5-100 6-400 7-512.7
حالا که مرج زدم و خراب شده 1.8 ترابایت کل هارد برای پارتیشن اول هستش و تمامی اطلاعات درست هستش و مرج شده اما پارتیشن 2 و 3 اطلاعاتش نیست و خود پارتیشن ها به صورت invalid هستند که انگار خطای سیستمی هم هستش چون تمام هارد شده پارتیشن اول
حالا که ریکاوری کردم اطلاعات پارتیشن 2 و 3 نیست اما پارتیشن اخر رو در ریکاوری پیدا میکنه با اینکه مرج شده و دارمشون مثل اینکه پارتیشن 2 و 3 رو جا به جا نکرده و بقیه هارد روی اینها rewrite شده (حدس من اینه)
حالا به نظرتون راهی هست؟ اگه واقعا rewrite شده باشه به صورت سخت افزاری راهی داره که ریکاوری شه؟ نرم افزاری که فک نمیکنم بشه
با سپاس
نقل قول:
سلام
متاسفانه برنامه ای که معرفی کردید فقط پارتیشن هارو میشناسه کل هارد رو نمیشناخت
با دو نرم افزار get sata back ntfs و recovery ny files تست کردم
پارتیشن بندی من به این صورت بود 1-100 گیگابایت 2-200 3-500 4-50 5-100 6-400 7-512.7
حالا که مرج زدم و خراب شده 1.8 ترابایت کل هارد برای پارتیشن اول هستش و تمامی اطلاعات درست هستش و مرج شده اما پارتیشن 2 و 3 اطلاعاتش نیست و خود پارتیشن ها به صورت invalid هستند که انگار خطای سیستمی هم هستش چون تمام هارد شده پارتیشن اول
حالا که ریکاوری کردم اطلاعات پارتیشن 2 و 3 نیست اما پارتیشن اخر رو در ریکاوری پیدا میکنه با اینکه مرج شده و دارمشون مثل اینکه پارتیشن 2 و 3 رو جا به جا نکرده و بقیه هارد روی اینها rewrite شده (حدس من اینه)
حالا به نظرتون راهی هست؟ اگه واقعا rewrite شده باشه به صورت سخت افزاری راهی داره که ریکاوری شه؟ نرم افزاری که فک نمیکنم بشه
با سپاس
اورایت شده باشه خیر . هیچ راهی نداره نه سخت افزاری نه نرم افزاری
سلام دوستان
به یک مطلب برخوردم که میشه اطلاعات رو حتی زمانی که بازنویسی شده بازیابی کرد ، اتفاقا من هم هارد رو دیت نزدم فقط quick format کردم که خب ربطی به بازنویسی دوباره هم نداره ، میخواستم بپرسم بازیابی در صورت بازنویسی به چه صورت هستش؟ مطمعنن باید سخت افزاری باشه من با get data , recovery my files و active file recovery امتحان کردم و مطمعن شدم اطلاعات مابقی پارتیشن ها روی دو تا از پارتیشن ها بازنویسی شده که نمیتونند فایل ها رو پیدا کنند ، حالا میخواستم در مورد این راههایی که گفته بعد از چند دفعه بازنویسی میشه اطلاعات رو بازیابی کرد بپرسم
لینک مطب:
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
نقل قول:
سلام دوستان
به یک مطلب برخوردم که میشه اطلاعات رو حتی زمانی که بازنویسی شده بازیابی کرد ، اتفاقا من هم هارد رو دیت نزدم فقط quick format کردم که خب ربطی به بازنویسی دوباره هم نداره ، میخواستم بپرسم بازیابی در صورت بازنویسی به چه صورت هستش؟ مطمعنن باید سخت افزاری باشه من با get data , recovery my files و active file recovery امتحان کردم و مطمعن شدم اطلاعات مابقی پارتیشن ها روی دو تا از پارتیشن ها بازنویسی شده که نمیتونند فایل ها رو پیدا کنند ، حالا میخواستم در مورد این راههایی که گفته بعد از چند دفعه بازنویسی میشه اطلاعات رو بازیابی کرد بپرسم
لینک مطب:
دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم
با سپاس
فقط با دستگاه pc 3000 میشه دقیق ریکاوری کرد . در مورد اورایت احتمال برگشت اطلاعات کمتر از 5% هست .
نقل قول:
فقط با دستگاه pc 3000 میشه دقیق ریکاوری کرد . در مورد اورایت احتمال برگشت اطلاعات کمتر از 5% هست .
سلام
ممنون ، با pc 3000 احتمالش 5 درصد هستش؟
با pc 3000 باید هارد باز شه؟
با سپاس
نقل قول:
سلام
ممنون ، با pc 3000 احتمالش 5 درصد هستش؟
با pc 3000 باید هارد باز شه؟
با سپاس
خیر باز نمیشه . باز کردن فقط برای جراحی هارد دیسک هست . PC 3000 برای ریکاوری نرم افزار قدرتمندی داره .
نقل قول:
خیر باز نمیشه . باز کردن فقط برای جراحی هارد دیسک هست . PC 3000 برای ریکاوری نرم افزار قدرتمندی داره .
سلام مجدد
ممنون
با pc 3000 احتمال بازیابی رو گفتید 5 درصده یا با نرم افزار ها ؟
هزینه به چه صورت هستش؟
با سپاس
نقل قول:
سلام مجدد
ممنون
با pc 3000 احتمال بازیابی رو گفتید 5 درصده یا با نرم افزار ها ؟
هزینه به چه صورت هستش؟
با سپاس
هزینه رو باید از شرکتهای بازیابی اطلاعات بپرسید . با نرم افزار احتمالش 0 درصد . هر چند که به نظرم امکان برگشت فایلهای اورایت شده با PC 3000 هم نزدیک به صفر هست .