همون ویروس هست . ولی کاسپرسکی نمیتونه پاک کنه . یکجور فایلها رو قرنطینه کرده و نمیگذاره برنامه های دیگه بهشون دسترسی داشته باشند . اون برنامه که معرفی کردم روی سیستمی که روش کاسپرسکی نیست تست کنید . back to normal
همون ویروس هست . ولی کاسپرسکی نمیتونه پاک کنه . یکجور فایلها رو قرنطینه کرده و نمیگذاره برنامه های دیگه بهشون دسترسی داشته باشند . اون برنامه که معرفی کردم روی سیستمی که روش کاسپرسکی نیست تست کنید . back to normal
darvishkhoob (09-01-15), hamed 111 (09-01-15)
|
بعد داداش یه چیز عحیبی دیگ هم هست الان یه چی میرزم تو هارد بعد میبینم که خودش رفت تو قسمت ک ایکن دراو هست و باز یه دفه کلا میره تو اون مجموع اخری ک همه فایلهای ک ک نمیش دسترشی داشت و غیر قابل دسترس میشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چیزی ک بریزم تو هارد اون قسمتا هم میر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکسو هم ببین اون پوشهای بین راهش مشخص نیست واس هم غیر قابل دسترس مسیر دقیقشون بی نشونه
مثلا این پوشرو ببینید اون قسمتی ک همه فایلهای ک نمیش دسترسی پیدا کرد اینجا هستن حتی پاک هم نمیشن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط darvishkhoob در تاریخ 09-01-15 انجام شده است
داداش یه نرم افزار خوبی نمیشناسی من این دیسک نجاتو بریزم روش بوت اجرا کنم اط طریق فلش؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linuxبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
darvishkhoob (09-01-15), fernaspe (10-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks