به نظرتون با avira هم تست کنم ممکنه نتیجه بده؟در صورتی ک از کاسپر هم استفاده کردم؟نقل قول:
Printable View
به نظرتون با avira هم تست کنم ممکنه نتیجه بده؟در صورتی ک از کاسپر هم استفاده کردم؟نقل قول:
بله با avira تست بزنید .اینم تست بزننقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با این برنمکه ک امتحان کردم میزن ویروسی نیستنقل قول:
ولی وقتی داخل هارد میرم همون پیغامومید
بزارین با اویرا هم یه تست کنم.........ببخشید نصب شبی هم از خواب بی خوابتون کردیم:give_rose:
کلا اون درگیری طبیعی نیست . برنامه خاص محافظتی روی سیستم ندارید ؟نقل قول:
از وقتی سیستم را افتاده فقط 2015Kaspersky Internet Security اینو نصب کردمنقل قول:
این هاردم از وقتی دوستم به لپ تاب کسی زد از اونموقع همونجا هم هم اینجور شد و یه مموری هم بود که درست شد ولی این چون فایل در فایل شد وضعیتش فرق دار بر طرف نشد :1. (28):
همون ویروس هست . ولی کاسپرسکی نمیتونه پاک کنه . یکجور فایلها رو قرنطینه کرده و نمیگذاره برنامه های دیگه بهشون دسترسی داشته باشند . اون برنامه که معرفی کردم روی سیستمی که روش کاسپرسکی نیست تست کنید . back to normal
بعد داداش یه چیز عحیبی دیگ هم هست الان یه چی میرزم تو هارد بعد میبینم که خودش رفت تو قسمت ک ایکن دراو هست و باز یه دفه کلا میره تو اون مجموع اخری ک همه فایلهای ک ک نمیش دسترشی داشت و غیر قابل دسترس میشنقل قول:
چیزی ک بریزم تو هارد اون قسمتا هم میر
عکسو هم ببین اون پوشهای بین راهش مشخص نیست واس هم غیر قابل دسترس مسیر دقیقشون بی نشونه
مثلا این پوشرو ببینید اون قسمتی ک همه فایلهای ک نمیش دسترسی پیدا کرد اینجا هستن حتی پاک هم نمیشن
سیستمتون ویروسیه
با بیت دفندر هم ,اگه کارایی که امید جان گفتن نشد ,یه اسکن کن
بعد هم با این برنامه attribute فایل هات رو درست کن
داداش یه نرم افزار خوبی نمیشناسی من این دیسک نجاتو بریزم روش بوت اجرا کنم اط طریق فلش؟نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول: