شات با چیپ جنیوس مثل سایر کاربران بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ChipGenius Download
شات با چیپ جنیوس مثل سایر کاربران بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ChipGenius Download
javaheri69 (01-03-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اینجوری منظورتونه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون فلش درست شد مهندس..یک 8 گیگ دیگه دارم مموری هست خرابه
اینم عکس ارور
http://s8.picofile.com/file/8320669018/Capture.PNG
Description: [J:]USB Mass Storage Device(Generic Mass-Storage)
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 500mA
USB Device ID: VID = 1908 PID = 0225
Serial Number: 20120218120009
Device Vendor: Generic
Device Name: USB2.0 Device
Device Revision: 0109
Manufacturer: Generic
Product Model: Mass-Storage
Product Revision: 1.09
Controller Part-Number: Unknown
آخرین ویرایش توسط javaheri69 در تاریخ 01-03-18 انجام شده است
مموری میکرو sd ?برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javaheri69 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با این نمیشه
وصل کنید به خشاب sd و با برنامه زیر فرمت کنید
https://www.sdcard.org/downloads/for.../eula_windows/
کاربر شهرسختافزار
درودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله مهندس مموری میکرو sd
با این برنامه فرمت تا 90 درصد رفت این ارور داد.
میشه راهنمایی کنید
کاربر شهرسختافزار
@AMD>INTEL
سلام
جدیداً یک فلش Patriot خریدم. هر چند روز یک بار، این اتفاق براش میفته (اصلاً کلافه شدم):
وقتی به کامپیوتر وصله و مثلاً داره فایل توش کپی میشه، یهو پنجره ی فعال بسته میشه و یک ارور میاد.
بعدش درایو فلش توی my computer به صورت کم رنگ درمیاد. وقتی روش کلیک میکنم می نویسه Please insert a disk into USB drive I
آیکون درایو این شکلی میشه:
http://uupload.ir/files/f6p2_untitled.jpg
درضمن، فقط همین فلش این طوری میشه. بقیه ی فلش هام مشکلی ندارن (یعنی ایراد از کامپیوتر و پورت نیست).
همچنین، فقط روی کامپیوتر این مشکل به وجود میاد. اگر چند روز روی گیرنده دیجیتال و رسیو.ر باشه و ضبط و پخش کنه، هیچ مشکلی نداره. فقط روی کامپیوتر مشکل داره.
با 2 تا کامپیوتر امتحان کردم. باز همین مشکل رو داشت.
نکته: هروقت این مشکل به وجود میاد، با نرم افزار Patriot Restore به حالت کارخونه ای فرمت و استفاده میکنم. (توی my computer نمیشه فرمت کرد. مینویسه insert disk)
لطفاً راهنمایی بفرمایید چکارش کنم؟
آخرین ویرایش توسط davood21 در تاریخ 13-05-18 انجام شده است
این فلش مشکل داره . اگر دارای گارانتی هست ببرید گارانتی و تعویضش کنید . این مورد چیزی نیست که بشه کار خاصی براش کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط davood21 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
davood21 (13-05-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
Description: USB Mass Storage Device
Device Type: Mass Storage Device
Protocal Version: USB 2.00
Current Speed: High Speed
Max Current: 300mA
USB Device ID: VID = 090C PID = 1000
Device Revision: 1100
Controller Part-Number: Unknown
وقتی یک پست میزنید اول تشریح میکنند قضیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dj_mm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این چیه الان ؟؟؟
ورزن فلش چیپ جنیوس شما یا قدیمیه یا کنترلر دستگاه دیتکت نشده .
DOOM999 (29-11-18)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام..
فلشم سیلیکون پاور هست.. وقتی به لپتاپ وصل میکنم.. صدای کانکت شدن میاد.. تو divice manager به عنوان usb mass storage divice شناخته میشه.. ولی به عنوان یه درایو تو my computer اصلا شناخته نمیشه و بالا نمیاد.. انگار که اصلا فلش وصل نباشه رو سیستم!!!
چیپ چنیوس چه ورژنی استفاده کردی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dj_mm برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (29-11-18)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks