سلام
قبل از بالا اوردن ویندوز این ارور میاد:
reboot and select proper boot device
or insert boot media in selected boot device and prees a key
مشکل از کجاس؟
سلام
قبل از بالا اوردن ویندوز این ارور میاد:
reboot and select proper boot device
or insert boot media in selected boot device and prees a key
مشکل از کجاس؟
|
تو بایوس قسمت boot device باید بگذارید از هارد بوت بشه . در ضمن چک کنید هاردتون توی بایوس شناخته میشه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhmr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی قسمت main هارد رو میشناسه
ولی توی قسمت boot device فقط زده hard device
آخرین ویرایش توسط mhmr در تاریخ 29-06-14 انجام شده است
کابل ساتا و کابل برق رو عوض کنید . جای کابل ساتا رو روی مین عوض کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhmr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب هاردتون شناسايي نشده درباريد دوباره جابزنيد وتست كنيد ونتيجرواعلام بفرماييد
ببخشید این مشکل میتونه از ویندوز باشه؟
|
اصلا به اونجا نميرسه كه شمابايد توقسمت بايوس از ديتكت كرده هارد خيالتون راحت شده باشه
mhmr (20-07-14)
مشکل هارده یا ...
آخه یه هارد دیگه هم زدم همینو گفت
عوض کردم هیچی نشد ============== ببخشید هارد من 3 تا سیلندرش سوخته فقط یکیش سالمه من چجوری میتونم اون 80 گیگ رو خارج کنم از هارد؟؟؟ هاردم 320 ـه
هیچ شکلی نمیشه این کار رو کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhmr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks