سلام
قبل از بالا اوردن ویندوز این ارور میاد:
reboot and select proper boot device
or insert boot media in selected boot device and prees a key
مشکل از کجاس؟
کاربر شهرسختافزار
سلام
قبل از بالا اوردن ویندوز این ارور میاد:
reboot and select proper boot device
or insert boot media in selected boot device and prees a key
مشکل از کجاس؟
تو بایوس قسمت boot device باید بگذارید از هارد بوت بشه . در ضمن چک کنید هاردتون توی بایوس شناخته میشه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhmr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی قسمت main هارد رو میشناسه
ولی توی قسمت boot device فقط زده hard device
آخرین ویرایش توسط mhmr در تاریخ 29-06-14 انجام شده است
کابل ساتا و کابل برق رو عوض کنید . جای کابل ساتا رو روی مین عوض کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhmr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب هاردتون شناسايي نشده درباريد دوباره جابزنيد وتست كنيد ونتيجرواعلام بفرماييد
کاربر شهرسختافزار
ببخشید این مشکل میتونه از ویندوز باشه؟
کاربر شهرسختافزار
اصلا به اونجا نميرسه كه شمابايد توقسمت بايوس از ديتكت كرده هارد خيالتون راحت شده باشه
mhmr (20-07-14)
کاربر شهرسختافزار
مشکل هارده یا ...
آخه یه هارد دیگه هم زدم همینو گفت
کاربر شهرسختافزار
عوض کردم هیچی نشد ============== ببخشید هارد من 3 تا سیلندرش سوخته فقط یکیش سالمه من چجوری میتونم اون 80 گیگ رو خارج کنم از هارد؟؟؟ هاردم 320 ـه
هیچ شکلی نمیشه این کار رو کرد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mhmr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks