به نظر من تا زمانی که وسترن و هیتاچی هستن سامسونگ حرفی برای گفتن ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم بیشتر سامسونگ رو قبول درام .به قول اقا امیر *سامسونگ یکی از بهترین تولید کننده های هارد میباشد و هارد هایی با کیفیت و بازده خوب تولید میکند این هارد ها کم صدا و دارای سرعت بالایی هستن*نظر بقیه اساتید چیه.با سپاس از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظر من تا زمانی که وسترن و هیتاچی هستن سامسونگ حرفی برای گفتن ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عزیزم وسترن مرد خدا بیامورزدش وسترن فقط باید با رپتور بیاد جلو من موندم شما چی وسترن براتون جالبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط همین یک جمله ( اندکی صبر سحر نزدیک است )
Feoris (24-04-09)
هارد های وسترن هاردهای خیلی خوبی هستند. البته سامسونگ هم همینطور !!!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
عزیز من نمیگم وسترن بده ولی با یک حساب سرانگشتی میشه به این نتیجه رسید که فقط وسترن شاهکارش رپتوره که اونهم سیگیت باهاش داره رقابت میکند
اگر یکم تحقیق کنید میفهمید که وسترن برای کسایی خوبه که بخوان سروری چیزی باشند
چون واقعا زمان دسرسی پایینی داره
بازم میگم اندکی صبر سحر نزدیک است بزودی نتیجه بررسی ها رو میگذارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پس میخوای بدم باشه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم حرف بدی نزدم که همه شما....
گفتم به نظرم وسترن و هیتاچی بهتر هستن
همین
بازم میگم
آخرین ویرایش توسط MOHAMMAD1 در تاریخ 05-02-08 انجام شده است
آقا اینجا قرار بود هارد خودتون رو برسی کنید چرا بحث رو دارید به حاشیه میگشید مهراد جون یا علی نیازمند یاریتم بحث رو درست کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (24-04-09)
|
|
Administrator
یعنی پاک کنم پستها رو ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان
به نظر من هاردهاي سامسونگ در حال حاضر بهترين مارك بازار هستش . خودم هم دو سالي ميشه كه براي كامپيوترهاي محل كارم از اين مارك استفاده مي كنم. فوق العاده بي صدا ، سرعت خوب در كل ميشه گفت بهترينه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks