من خودم بیشتر سامسونگ رو قبول درام .به قول اقا امیر *سامسونگ یکی از بهترین تولید کننده های هارد میباشد و هارد هایی با کیفیت و بازده خوب تولید میکند این هارد ها کم صدا و دارای سرعت بالایی هستن*نظر بقیه اساتید چیه.با سپاس از شما:great:
Printable View
من خودم بیشتر سامسونگ رو قبول درام .به قول اقا امیر *سامسونگ یکی از بهترین تولید کننده های هارد میباشد و هارد هایی با کیفیت و بازده خوب تولید میکند این هارد ها کم صدا و دارای سرعت بالایی هستن*نظر بقیه اساتید چیه.با سپاس از شما:great:
به نظر من تا زمانی که وسترن و هیتاچی هستن سامسونگ حرفی برای گفتن ندارهنقل قول:
عزیزم وسترن مرد خدا بیامورزدش وسترن فقط باید با رپتور بیاد جلو من موندم شما چی وسترن براتون جالبه :1. (27):
فقط همین یک جمله ( اندکی صبر سحر نزدیک است )
به چه دلیل شما قبول نداری؟یکم بیشتر توضیح ؟بنچ مارکی چیزی داری بزاری؟
هارد های وسترن هاردهای خیلی خوبی هستند. البته سامسونگ هم همینطور !!!
عزیز من نمیگم وسترن بده ولی با یک حساب سرانگشتی میشه به این نتیجه رسید که فقط وسترن شاهکارش رپتوره که اونهم سیگیت باهاش داره رقابت میکند
اگر یکم تحقیق کنید میفهمید که وسترن برای کسایی خوبه که بخوان سروری چیزی باشند
چون واقعا زمان دسرسی پایینی داره
بازم میگم اندکی صبر سحر نزدیک است بزودی نتیجه بررسی ها رو میگذارم :great:
پس میخوای بدم باشه!نقل قول:
من هم حرف بدی نزدم که همه شما....
گفتم به نظرم وسترن و هیتاچی بهتر هستن
همین
بازم میگم
آقا اینجا قرار بود هارد خودتون رو برسی کنید چرا بحث رو دارید به حاشیه میگشید مهراد جون یا علی نیازمند یاریتم بحث رو درست کن :1. (38): :1. (1):
یعنی پاک کنم پستها رو ؟!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
به نظر من هاردهاي سامسونگ در حال حاضر بهترين مارك بازار هستش . خودم هم دو سالي ميشه كه براي كامپيوترهاي محل كارم از اين مارك استفاده مي كنم. فوق العاده بي صدا ، سرعت خوب در كل ميشه گفت بهترينه