سلام دوستان
یک ssd حدود 8-9 ماه قبل سوزوندم (ماشکین) که حدود 12.000 ساعت کارکرده بود ، و دیروز هم متاسفانه یک ssd a-data s596 turbo از من سوخت که نزدیک 14.000 ساعت کارکرده بود
کلا مثل اینکه ssd ها اونقدر ها هم عمرشون خوب نیست.... دو تا هارد چند سال قبل برای ی سرور بستم ، اولیش حدود 28.000 ساعت کارکرد و دومی بالای 35.000 که دیگه ازش خبر ندارم شاید همچنان سرحال باشه....
اینکه ssd هیچ چیز مکانیکی هم نداره اینقد کم عمر کنه خیلی جالبه ، این هم عکس داخلی این ssd ای دیتا که دیروز جان باخت:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روز گذشته سیستم روشن بود از بیرون اومدم دیدم سیستم رفته داخل بایوس ، سیستم رو ریست کردم ، بعد هم بدون کارت گرافیک تست کردم دیدم باز همین مشکله ، بعد دیدم کلا داخل بوت هیچ چیزی شناسایی نشده (فقط همین ssd به سیستم متصل بود) ، فهمیدم احتمالا مشکل از همین ssd هست ، روی باکس هارد اداپتوری تستش کردم دیدم اره شناسایی هم نمیشه ، بدون اینکه حواسم باشه اول از usb قطع کنم ، مستقیم از ساتا جداش کردم (یک هارد رو به همین حالت چند بار جدا کردم ببینم مشکل پیش نمیاد با یکی دوبار ، مثل اینکه نه ، هارد خراب نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) روی باکس دیگه هم تست کردم باز همین مشکل بود ، البته این ssd به جز پورت ساتا ، پورت usb هم داره ، جالبه با usb شناسایی میشه اما نمیشه کاری باهاش کرد و داخل hdtune زده صفر مگابایت (در تب هلت هم چیزی نیست)
خب دوستان به نظرتون چه ssd داخل بازار موجوده که بتونه کمی بیشتر از این حرفها کار کنه؟ plextor s1c و سامسونگ رو ندیدم داخل سایت ها موجود باشه
راستی به نظرتون مشکل از چه چیزی در ssd هست؟ ssd ی قبل که مشکل از کنترلرش بود خیلی داغ میکرد ، اما این فقط مثل همیشه گرم میشه
نکته ایمنی: هیچوقت اگر فایل مهمی دارید روی ssd نگهداریش نکنید که اصلا مشخص نیست کی خراب میشه....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید