البته اونطور که من از سایر پستهای شما برداشت کردم شما احتمالا قصد خرید یک Dual Core رو دارید ولی به هر حال برای سیستم های اینتل و AMD میان قیمت امروزی پیشنهاد من بین 4 گیگ با باس 800 و 3 گیگ با باس 1066 خرید دو عدد رم دو گیگ با باس 800 هست. چرا؟ سعی میکنم در پاسخ جواب شما و جناب indiana رو بدم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای پاسخ به این سوال ابتدا شرایط استفاده از Dual Channel رو بررسی میکنیم: برای استفاده از این تکنولوژی شما حتما باید دو (یا اگر مادربورد از 4 اسلات رم پشتیبانی میکند میتوان چها ماژول رم ) با این شرایط: 1. حجم یکسان 2. و فرکانس کاری یکسان و ترجیحا هر دو از یک برند برای عملکرد بهتر تهیه نمایید ( برای مثال 4 ماژول یک گیگ یا 2 ماژول دو گیگ با شرایط ذکر شده ). حال اگر مادربورد شما دارای 4 اسلات رم و شما دو ماژول رم با شرایط بالا تهیه نمودید باید این دو ماژول را در اسلات های همرنگ قرار دهید و اگر مادربورد شما فقط جای 2 ماژول رم را داشت ( بوردهای ارزان قیمت) مستقیما هر دو ماژول را درون اسلاتها میگزارید و اگر بورد شما جای 4 اسلات و شما هم چهار ماژول رم با شرایط ذکر شده داشتید، مستقیما 4 ماژول را در چها اسلات بورد بگذارید. در تمامی این حالات می توانید از تکنولوژی Dual Channel استفاده نمایید. اگر مراحل فوق را درست انجام داده باشید هنگام روشن کردن سیستم پیامی مبنی بر فعال شدن Dual Channel در صفه بایوس نمایش می دهد.
برای اطلاع بیشتر اینجا را مطالعه فرمایید.
و اما در پاسخ به سوال کاربر music که فرموده بودند "چون ویندوز 4 گیگ رو کامل نمیشناسه پس من 3 گیگ رم با باس 1066 میگیرم چون ارزش نداره" در پاسخ به ایشون باید عرض کنم که: شما خودتون حساب کنید که برای یک ماژول رم دو گیگ با باس 1066 و یک ماژول 1 گیگ با باس 1066 ( که جمعا میشود 3 گیگ با باس 1066 ) چه مبلغی رو باید بپردازید و در طرف دیگر برای دو ماژول رم دو گیگ ولی با باس 800 چه مبلغی رو.
و از طرفی در نظر داشته باشید که در حالت اول سیستم شما دارای 3 گیگ رم با باس 1066 هست ولی در حالت دوم (که به صرفه تر هست) سیستم شما دارای 4 گیگ رم با باس 1600 هست. حالا خودتون بگید کدوم گزینه به صرفه تر هست؟
در ضمن زیاد نگران نباشید که حالا 1 گیگ از رم شما بلا استفاده می ماند. چون تا چند مدت دیگه همه ما باید بریم به سمت ویندوز های 64 بیتی. و زمانی که شما به 64 بیتی کوچ کردید اون وقت همین مقدار رم به داد شما خواهد رسید!
امیدوارم که توانسته باشم جواب سوالات شما رو بدم. به هر حال سوالی بود در خدمتم.

Bookmarks