با سلام خدمت دوستان
2gig ram 1066 سرعتش هنگام کار با ویندوز و برنامه ها بیشتر میشه یا 4gig 800 ?
win7 32bit تا چند گیگ رم رو شناسایی میکنه ؟
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان
2gig ram 1066 سرعتش هنگام کار با ویندوز و برنامه ها بیشتر میشه یا 4gig 800 ?
win7 32bit تا چند گیگ رم رو شناسایی میکنه ؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب کاملا مشخصه 4 گیگ 800 کارایی بیشتری داره تقریبا دو برابر 2گیگ 1066 برادر در کل باس 800 و 1066 تفاوت زیادی با هم ندارند.
ویندوز 7 32 بیت فکر کنم مثل دیگر ویندوزهای 32 بیتی تا 3 گیگ رم رو شناسایی کنه.
Mehdi_Full (23-07-09), music (23-07-09), N0m@d (23-07-09)
قطعا 4gb 800 بهتره
خودت اگه بخوای میتونی از 800 به 1066 ببریش
music (23-07-09)
کاربر شهرسختافزار
بنظر دوستان همون 3گیگ بخرم بهتر نیست ؟
آخه وقتی 4گیگ رو شناسایی نمیکنه 1گیگ بدون استفاده میمونه
اگه 3تا 1گیگ بخرم اونوقت duall chanel میشه ؟
برا بازی میخوام و کارای نسبتا معمولی
کاربر شهرسختافزار
خیر اگر 3 گیگ بردارید از تکنولوژی Dual Chanel نمیتوانید استفاده کنید و باید یک رم 1 گیگ و یک رم 2 گیگ بردارید که کل حافظه سیستم شما میشود 3 گیگ با فرکانس 800 مگاهرتز. (البته شما مشخصات سیستم رو ذکر نکردید ولی در کل فقط در سیستم های Core i7 می توان 3 تا رم 1 گیگ انداخت و از تکنولوژی جدید ،Triple Chanel استفاده نمود. ) بنابراین اگر از سیستم Core i7 بهره نمیبرید توصیه میکنم حتما 2 عدد رم 2 گیگ بردارید تا بتوانید از تکنولوژی Dual Chanel استفاده کنید. در این صورت درواقع شما 4 گیگ رم با فرکانس 1600 مگاهرتز ( 2*800 ) خواهید داشت.
در مورد میزان شناسایی رم در ویندوز های 32 بیتی به مقدار حافظه گرافیکی بستگی دارد. برای مثال اگر کارت گرافیک شما داری 512 مگابایت حافظه باشد، در این صورت تقریبا مقدار 3.5 گیگ از رم شما شناسایی خواهد شد و اگر کارت گرافیک شما 1 گیگ باشد، تقریبا 3 گیگ از رم شناسایی خواهد شد.
music (24-07-09)
با سلام به همه ي دوستان
من كه يه رم،مدل اپيسر،2گيگ،باس 800 دارم، اگه بخوام فقط 1گيگ در كنارش اضافه كنم،حتما بايد از همين مارك و مشخصات باشه؟؟و در ضمن رم دوم سيستم من هم حتما بايد 2 گيگ باشه يا نه؟؟؟ خيلي خيلي ممنون ميشم اگه روشن،پاسخ سوالام رو بديد.
با تشكر ويژه از شما عزيزان.
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز مگه بچه ها نمیگن 4گیگ رم رو ویندوز 32 بیتی نمیشناسه پس اگه 4گیگ بخرم ارزش نداره چون حداکثر 3گیگش استفاده میشه
پس 2گیگ 1066 بخرم بهتره درسته ؟
لطفا اساتید راهنمایی کنن
کاربر شهرسختافزار
سلام بر شما دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من باید خدمتتون عرض کنم که باس 800 و 1066 با هم تفاوتی ندارند و اگر هم قصد خرید رم دارید سعی کنید مقدار رم را بیشتر بخرید تا باس بیشتر.چون اگر شما سی پی یو اینتل داشته باشید اگر زیر سری Corei7 باشد هیچ وقت نمی توانید از باس 1066 استفاده کنید.مثلا اگر شما سی پی یو اینتل با باس1333 داشته باشید رم شما 667 در واقع کار می کند که اگر بخواهید 800 کار کنید باید باس سی پی یو را تا 1600 اورکلاک کنید.اگر هم AMDدارید باس سی پی یو اتان باید بالای 2000 باشد تا رم 1066 کار کند.درسته که سیستم عامل 32 بیت کلا بیشتر از 3 گیگ نمی تواند کار کند و ادرس دهی کند اما وقتی رم 4 گیگ بگیرید و گرافیکتان هم جدید باشد گرافیکتون کمی از رم بر می دارد اکثر گرافیک جدید اگر رم اجازه بدهد از رم بر می دارند.
دیگر نظر نظر شماست ما فقط قصدمون راهنمایی و پیشنهاد بود حالا شما دوست دارید رم با باس 1066 بگیرید.اما ممکنه رم با باس 1066 واقعی کار نکنه.
ممنون می شم شما بگید سی پی یو اتان چیه؟
شرکت گسترش علوم با 15 سال سابقه کار در زمینه فروش قطعات و سیستم و برنامه نویسی فعالیت دارد و تمام افرادی که از ما خرید کرده اند راضی بودند و تا حالا هیچ مشکلی نداشتند.ما به شما کاربران عزیز مشاوره رایگان می دهیم و در زمنیه فروش سیستم و قطعات در خدمت شما دوستان گرامی هستیم.شما برای اطلاع از قیمت ها و راتباط با ما با ایمیل مدیریت در تماس باشید.ایمیل مدیریت:amirmahmood_mir@yahoo.com
music (24-07-09), Under Cover (24-08-09)
کاربر شهرسختافزار
آقاییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gostaresh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمت گرم واقعا واضح توضیح دادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هنوز سیستم جدیدمو نبستم میخوام e5200 بخرم
قیمت قشم و بندر رو مقایسه میکنم بعد میرم واسه خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فردا پس فردا میبندم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط music در تاریخ 24-07-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
خواهش می کنم دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگر می خواهید سی پی یو E5200 بگیرید چه بخواهید رم با باس 1066 یا 800 بخرید با باس 400 کار می کند چون باس سی پی یو E5200 باسش 800 است.پس من پیشنهاد می کنم شما رم با باس 800 بخرید که حداقل ضرر نکنید.مقدار خرید رم هم دست خودتون هست.تکنولوژی DualChannel را فراموش نکنید اگر مادربوردتون ساپورت می کنه.
با تشکر
شرکت گسترش علوم با 15 سال سابقه کار در زمینه فروش قطعات و سیستم و برنامه نویسی فعالیت دارد و تمام افرادی که از ما خرید کرده اند راضی بودند و تا حالا هیچ مشکلی نداشتند.ما به شما کاربران عزیز مشاوره رایگان می دهیم و در زمنیه فروش سیستم و قطعات در خدمت شما دوستان گرامی هستیم.شما برای اطلاع از قیمت ها و راتباط با ما با ایمیل مدیریت در تماس باشید.ایمیل مدیریت:amirmahmood_mir@yahoo.com
music (24-07-09), reza76622201 (25-07-09), Under Cover (24-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks