دوست عزیز مگه بچه ها نمیگن 4گیگ رم رو ویندوز 32 بیتی نمیشناسه پس اگه 4گیگ بخرم ارزش نداره چون حداکثر 3گیگش استفاده میشه
پس 2گیگ 1066 بخرم بهتره درسته ؟
لطفا اساتید راهنمایی کنن
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز مگه بچه ها نمیگن 4گیگ رم رو ویندوز 32 بیتی نمیشناسه پس اگه 4گیگ بخرم ارزش نداره چون حداکثر 3گیگش استفاده میشه
پس 2گیگ 1066 بخرم بهتره درسته ؟
لطفا اساتید راهنمایی کنن
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام بر شما دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من باید خدمتتون عرض کنم که باس 800 و 1066 با هم تفاوتی ندارند و اگر هم قصد خرید رم دارید سعی کنید مقدار رم را بیشتر بخرید تا باس بیشتر.چون اگر شما سی پی یو اینتل داشته باشید اگر زیر سری Corei7 باشد هیچ وقت نمی توانید از باس 1066 استفاده کنید.مثلا اگر شما سی پی یو اینتل با باس1333 داشته باشید رم شما 667 در واقع کار می کند که اگر بخواهید 800 کار کنید باید باس سی پی یو را تا 1600 اورکلاک کنید.اگر هم AMDدارید باس سی پی یو اتان باید بالای 2000 باشد تا رم 1066 کار کند.درسته که سیستم عامل 32 بیت کلا بیشتر از 3 گیگ نمی تواند کار کند و ادرس دهی کند اما وقتی رم 4 گیگ بگیرید و گرافیکتان هم جدید باشد گرافیکتون کمی از رم بر می دارد اکثر گرافیک جدید اگر رم اجازه بدهد از رم بر می دارند.
دیگر نظر نظر شماست ما فقط قصدمون راهنمایی و پیشنهاد بود حالا شما دوست دارید رم با باس 1066 بگیرید.اما ممکنه رم با باس 1066 واقعی کار نکنه.
ممنون می شم شما بگید سی پی یو اتان چیه؟
شرکت گسترش علوم با 15 سال سابقه کار در زمینه فروش قطعات و سیستم و برنامه نویسی فعالیت دارد و تمام افرادی که از ما خرید کرده اند راضی بودند و تا حالا هیچ مشکلی نداشتند.ما به شما کاربران عزیز مشاوره رایگان می دهیم و در زمنیه فروش سیستم و قطعات در خدمت شما دوستان گرامی هستیم.شما برای اطلاع از قیمت ها و راتباط با ما با ایمیل مدیریت در تماس باشید.ایمیل مدیریت:amirmahmood_mir@yahoo.com
music (24-07-09), Under Cover (24-08-09)
کاربر شهرسختافزار
آقاییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Gostaresh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمت گرم واقعا واضح توضیح دادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هنوز سیستم جدیدمو نبستم میخوام e5200 بخرم
قیمت قشم و بندر رو مقایسه میکنم بعد میرم واسه خریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فردا پس فردا میبندم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط music در تاریخ 24-07-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
خواهش می کنم دوست عزیز.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما اگر می خواهید سی پی یو E5200 بگیرید چه بخواهید رم با باس 1066 یا 800 بخرید با باس 400 کار می کند چون باس سی پی یو E5200 باسش 800 است.پس من پیشنهاد می کنم شما رم با باس 800 بخرید که حداقل ضرر نکنید.مقدار خرید رم هم دست خودتون هست.تکنولوژی DualChannel را فراموش نکنید اگر مادربوردتون ساپورت می کنه.
با تشکر
شرکت گسترش علوم با 15 سال سابقه کار در زمینه فروش قطعات و سیستم و برنامه نویسی فعالیت دارد و تمام افرادی که از ما خرید کرده اند راضی بودند و تا حالا هیچ مشکلی نداشتند.ما به شما کاربران عزیز مشاوره رایگان می دهیم و در زمنیه فروش سیستم و قطعات در خدمت شما دوستان گرامی هستیم.شما برای اطلاع از قیمت ها و راتباط با ما با ایمیل مدیریت در تماس باشید.ایمیل مدیریت:amirmahmood_mir@yahoo.com
music (24-07-09), reza76622201 (25-07-09), Under Cover (24-08-09)
خوب میتونید از ویندوز 64 بیتی استفاده کنید و بدون مشکل هر ظرفیتی که خواستید استفاده کنید و رمتون هم کامل آدرس دهی میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
البته اونطور که من از سایر پستهای شما برداشت کردم شما احتمالا قصد خرید یک Dual Core رو دارید ولی به هر حال برای سیستم های اینتل و AMD میان قیمت امروزی پیشنهاد من بین 4 گیگ با باس 800 و 3 گیگ با باس 1066 خرید دو عدد رم دو گیگ با باس 800 هست. چرا؟ سعی میکنم در پاسخ جواب شما و جناب indiana رو بدم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط music برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای پاسخ به این سوال ابتدا شرایط استفاده از Dual Channel رو بررسی میکنیم: برای استفاده از این تکنولوژی شما حتما باید دو (یا اگر مادربورد از 4 اسلات رم پشتیبانی میکند میتوان چها ماژول رم ) با این شرایط: 1. حجم یکسان 2. و فرکانس کاری یکسان و ترجیحا هر دو از یک برند برای عملکرد بهتر تهیه نمایید ( برای مثال 4 ماژول یک گیگ یا 2 ماژول دو گیگ با شرایط ذکر شده ). حال اگر مادربورد شما دارای 4 اسلات رم و شما دو ماژول رم با شرایط بالا تهیه نمودید باید این دو ماژول را در اسلات های همرنگ قرار دهید و اگر مادربورد شما فقط جای 2 ماژول رم را داشت ( بوردهای ارزان قیمت) مستقیما هر دو ماژول را درون اسلاتها میگزارید و اگر بورد شما جای 4 اسلات و شما هم چهار ماژول رم با شرایط ذکر شده داشتید، مستقیما 4 ماژول را در چها اسلات بورد بگذارید. در تمامی این حالات می توانید از تکنولوژی Dual Channel استفاده نمایید. اگر مراحل فوق را درست انجام داده باشید هنگام روشن کردن سیستم پیامی مبنی بر فعال شدن Dual Channel در صفه بایوس نمایش می دهد.
برای اطلاع بیشتر اینجا را مطالعه فرمایید.
و اما در پاسخ به سوال کاربر music که فرموده بودند "چون ویندوز 4 گیگ رو کامل نمیشناسه پس من 3 گیگ رم با باس 1066 میگیرم چون ارزش نداره" در پاسخ به ایشون باید عرض کنم که: شما خودتون حساب کنید که برای یک ماژول رم دو گیگ با باس 1066 و یک ماژول 1 گیگ با باس 1066 ( که جمعا میشود 3 گیگ با باس 1066 ) چه مبلغی رو باید بپردازید و در طرف دیگر برای دو ماژول رم دو گیگ ولی با باس 800 چه مبلغی رو.
و از طرفی در نظر داشته باشید که در حالت اول سیستم شما دارای 3 گیگ رم با باس 1066 هست ولی در حالت دوم (که به صرفه تر هست) سیستم شما دارای 4 گیگ رم با باس 1600 هست. حالا خودتون بگید کدوم گزینه به صرفه تر هست؟
در ضمن زیاد نگران نباشید که حالا 1 گیگ از رم شما بلا استفاده می ماند. چون تا چند مدت دیگه همه ما باید بریم به سمت ویندوز های 64 بیتی. و زمانی که شما به 64 بیتی کوچ کردید اون وقت همین مقدار رم به داد شما خواهد رسید!
امیدوارم که توانسته باشم جواب سوالات شما رو بدم. به هر حال سوالی بود در خدمتم.
reza76622201 (08-08-09), Under Cover (24-08-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks