بله ! این نکته ایی که اشاره کردید که با افزایش باس ، تایمینگ افزایش پیدا میکنه , درسته ...

چرا در رم های ddr2 تایمینگ بالاتر از ddr هستش یعنی کاراییش پاییتر است ؟؟؟؟؟
این سوالتون رو خودتون جوابش رو هم قبلش دادید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی چون DDRII دارای فرکانس و باس بیشتری نسبت به DDR1 است ، ناگزیر Timingـش هم زیاد میشه ... چون این اختلاف خیلی زیاد نیست و در مقابل اون افزایش فرکانس DDR2 نسبت به DDR1 میشه نادیده گرفت در نتیجه DDR2 پرفورمنس بیشتری داره ...

بعدشم من در cpu-z دیدم که بعضی رم ها بعضی پارامترها رو دارن و بعضی اونا رو نشون نمی دن دلیل چیه ؟ (مثل پایین)
این بر میگرده به نوع رم ... همچنین ممکنه که برخی از پارامترهای موجود در CPU-Z مختص رمهای Dual Channel باشه ... (البته 100% مطمئن نیستم ولی با اون عکسایی که گذاشتید فکر کنم همینطور باشه که گفتم)

طبق گفته شما که هر چه تایمینگ کمتر باشه بهتر است یعنی یه رم kingstone بهتر از یه رم geil هستش ؟
در حالت کلی نمیشه گفت که ... شما باید مدل را با یک مدل دیگه مقایسه کنید ...

بعد میخواستم بدونم که fsb:dram چیه و بهتر بالا باشه یا پایین
FSB/DRAM این اجازه رو میده که مادربرد و پردازنده شما با سرعتهای مختلفی نسبت به حافظه اجرا بشن ... یعنی حاصل تقسیم مقدار FSB بر باس RAM است ... اینکه چه اعدادی باشه بهتره باید نوع پردازنده مشخص بشه ...

===================

توی عکس اولی گفته بودید چرا برای بعضی رمها فرکانسها دو ردیفه برای بعضی سه ردیفه ... جوابش اینه که این ستونهای فرکانس رم در برنامه CPU-Z بستگی به باس رم داره ... مثلا رم با باس 333 اگه در فرکانس REAL Clock 133 مگاهرتز باشه تایمینگ میشه xxxxx و اگه در REAL Clock 166 باشه میشه xxxxx

سوالی بود در خدمتیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید