با سلام
میخواستم بدونم تایمینگ رم چیه و این چند عدد مربوط به آن بالا باشند بهتره یا پایین
و ایا میشه این تامینگ وسیله باشه برای تشخیص رم های خوب و بد در موقع خرید :23:
ممنون
با سلام
میخواستم بدونم تایمینگ رم چیه و این چند عدد مربوط به آن بالا باشند بهتره یا پایین
و ایا میشه این تامینگ وسیله باشه برای تشخیص رم های خوب و بد در موقع خرید :23:
ممنون
|
سلام آرش جان. خوشحالم که دوباره توی SSA می بینمتون ...
در مورد تایمینگ رم قبلا دوست خوبم علی جان توضیح داده اند که بنده اون رو بصورت نقل قول درمیارم :
ضمنا همانطوریکه در بالا عنوان شد هر چه تایمینگ رم کمتر باشه به دلیل تاخیر کمتر ، رم Performance بالاتری خواهد داشت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Zero
در باره سوال دومتون هم باید بگم که دقیقا Timing یکی از فاکتورهای مهم رم هنگام خریده که متاسفانه کمتر بهش توجه میشه ...
سپاس
من در این مورد وقتی داشتم timing چند رم رو میدیدم متوجه شدم که با افزایش باس تایمینگ هم زیاد میشه یعنی کارایی پایین میاد و چرا در رم های ddr2 تایمینگ بالاتر از ddr هستش یعنی کاراییش پاییتر است ؟؟؟؟؟
بعدشم من در cpu-z دیدم که بعضی رم ها بعضی پارامترها رو دارن و بعضی اونا رو نشون نمی دن دلیل چیه ؟ (مثل پایین)
طبق گفته شما که هر چه تایمینگ کمتر باشه بهتر است یعنی یه رم kingstone بهتر از یه رم geil هستش ؟
بعد میخواستم بدونم که fsb:dram چیه و بهتر بالا باشه یا پایین
ممنون از جوابهاتون ......
اینم لینک ها(یه نگاهی کنید)
http://i14.tinypic.com/40cyk93.jpg
http://i3.tinypic.com/4974dpj.jpg
http://i18.tinypic.com/2q9cgpg.jpg
http://i11.tinypic.com/2hsb0i9.jpg
بله ! این نکته ایی که اشاره کردید که با افزایش باس ، تایمینگ افزایش پیدا میکنه , درسته ...
این سوالتون رو خودتون جوابش رو هم قبلش دادید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یعنی چون DDRII دارای فرکانس و باس بیشتری نسبت به DDR1 است ، ناگزیر Timingـش هم زیاد میشه ... چون این اختلاف خیلی زیاد نیست و در مقابل اون افزایش فرکانس DDR2 نسبت به DDR1 میشه نادیده گرفت در نتیجه DDR2 پرفورمنس بیشتری داره ...چرا در رم های ddr2 تایمینگ بالاتر از ddr هستش یعنی کاراییش پاییتر است ؟؟؟؟؟
این بر میگرده به نوع رم ... همچنین ممکنه که برخی از پارامترهای موجود در CPU-Z مختص رمهای Dual Channel باشه ... (البته 100% مطمئن نیستم ولی با اون عکسایی که گذاشتید فکر کنم همینطور باشه که گفتم)بعدشم من در cpu-z دیدم که بعضی رم ها بعضی پارامترها رو دارن و بعضی اونا رو نشون نمی دن دلیل چیه ؟ (مثل پایین)
در حالت کلی نمیشه گفت که ... شما باید مدل را با یک مدل دیگه مقایسه کنید ...طبق گفته شما که هر چه تایمینگ کمتر باشه بهتر است یعنی یه رم kingstone بهتر از یه رم geil هستش ؟
FSB/DRAM این اجازه رو میده که مادربرد و پردازنده شما با سرعتهای مختلفی نسبت به حافظه اجرا بشن ... یعنی حاصل تقسیم مقدار FSB بر باس RAM است ... اینکه چه اعدادی باشه بهتره باید نوع پردازنده مشخص بشه ...بعد میخواستم بدونم که fsb:dram چیه و بهتر بالا باشه یا پایین
===================
توی عکس اولی گفته بودید چرا برای بعضی رمها فرکانسها دو ردیفه برای بعضی سه ردیفه ... جوابش اینه که این ستونهای فرکانس رم در برنامه CPU-Z بستگی به باس رم داره ... مثلا رم با باس 333 اگه در فرکانس REAL Clock 133 مگاهرتز باشه تایمینگ میشه xxxxx و اگه در REAL Clock 166 باشه میشه xxxxx
سوالی بود در خدمتیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من مهراد جان یه سوالی دارم ...
ببین اینکه میگید که هر چه تایمینگ کمتر بشه قدرت کمتر میشه این را نمیشه برای همه گفت چراکه تفاوت بین یه رم باس 400 با یه رم باس 800 این قدر زیاد هست که عکس العمل ها مانند لایتسنی باز هم از قدرت کم نمیکنه و به نظر من این حرف برای 533 ها شاید صدق کنه...
قربانت شهریار
ممنون از جوابهاتون
می خواستم بدونم که cycle time چیه و مثلا fsb:dram من نوشته 4:5 یعنی چی بالاتر باشه بهتره و یا پایین تر چرا واسه¬ی بعضی رم ها نوشته cpu/6 یا fsb+33 دلیلش چیه
ممنون
:26:
|
دوست عزیزم Cycle Time زمانی هست بین دو پردازش و یا عبارتی دو زمانی که طول میکشه رم دوباره بخواد اطلاعاتی را در خود نگه داره ... یک دور زمانی هست در واقع ... اگه متوجه نشدین بگین بیشتر توضیح بدم....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash rashno
در مورد fsb:dram هم همین طوری که مهراد جان گفتند از تقسیم FSB پردازنده بر سرعت رم هست که در روی سیستم شما 4:5 هست یعنی سرعت FSB شما کمتر از رم شما هست و ناچار سرعت رم هم برای عبور از گذرگاه باید کم بشه که این باعث پایین اومدن سرعت و کارایی میشه و در عوض اگه سرعت و توانایی FSB بالاتر باشه باز هم با هم هماهنگ نیستند و بهترین حالت مساوی بدون این دو هست مثلا : 1:1 .
و بالاتر و پایین بودن این عدد ربطی خیلی نداره بلکه نزدیک بودن این دو عدد و برابریشون مهم هست ...
قربانت شهریار:26:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks