سلام دوستان
شرکت محبوب kingston پرسرعت ترین حافظه های سه کانهله جهان رو وارد بازار کردن
در سایت مربوط به خود شرکت کینگستون به لیست محصولاتش اضافه شده
http://www.kingston.com/hyperx/products/t1_ddr3.asp
این سری رم ها با سرعت های 2250 و 2333 که با ولتاژ 1.65 ولت و با تایمینگ 9.11.9.24 کار می کنند پرسرعت ترین حافظه های سه کاناله جهان به شمار می روند.
در چند مدت قبل فقط خبر این رم ها رسید که قراره بیان اما در مسابقات gooc در امریکا که بر گذار شد از رم های یک پله پایین تر این خانواده که با سرعت 2250 کار می کردن در اختیار مسابقه دهنده ها قرار گرفت، اما تا امروز (89/7/3 جمعه) هنوز هیچ سایتی این خبر رو اعلام نکرده و هیچ سایتی برسی این محصول رو قرار نداده ولی در سایت های فروش انلاین این محصولات در سبد فروش قرار گرفته شده
http://www.newegg.com/Product/Produc...n+2333&x=0&y=0
http://www.amazon.com/Kingston-2333M.../dp/B003SX0PB0
و چندین سایت دیگه که با سرچ کردن می تونید پیدا کنید.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
سلام عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا فکر کنم کینگ استون از قافله خیلی عقبه
این اسکرین شات رو الان گرفتم
ddr3-2400..jpg
همونطور که ملاحظه میفرمائید رمها 2400 خیلی وقته به بازار عرضه شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان اگه اشتباه نکنم رم ها به صورت عادی هیچ چیز که بین دو کاناله و سه کاناله فرق بندهزه نداره!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و فقط نوع کنترلر ها در مین بورد فرق می کنن.!
فکر می کنم رم های 2600 شرکت corsair رو دیده باشید، و رم های با فرکانس های بالاتر از 2400 هم کم نیستن اما این ها چطور ملاکی دارن برای تعیین سرعت؟
زمانی که یک رم با یک فرکانس و ولتاژ و تایمینگ خاص در شرایت استاندارد و غیر ایتاندارد بتونه تست هایی رو بگذرونه به اون فرکانس ها شناخته میشه!
یعنی فرکانس 2600 کروس ایر در حالت سینگل در بعضی مین بورد ها تونسته شرایتی رو تحمل کنه
از اون سمت رم های 2400 تونستن با شرایت خودشون ر حالت دو کاناله تست هایی رو بگزرونن
و این رم های با 2333 تونستن در حالت سه کاناله کار کنن که در پرفرمنس ها تقریبا حد اقل 30 درصد اختلاف خواهد بود!
البته شما استاد هستید اگر حرف من رو تعیید و یا نقد می فرمایید مایه افتخار من هستش، اگر اشتباه گفتم خوشحال می شم راهنماییم کنید.
اگر لطف کنید و ولید بگیرید و لینکش رو قرار بدین خوشحال می شم.
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
سینوهه
میدونی که من آورکلاکر در حد و اندازه های شما نیستم و حتی میترسم به یه قطعه ولتاژ بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رمها هم امانت هستش پیشم به صاحبش میگم بیاد جوابتونو بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
peji_2008 (24-09-10)
داش نیما منظورم این بود! این که ولت نمی خواد جانم :دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
valid
سینوهه
من 2 تا دونه از این رمها رو برای تست مادربرد p55 از نیما ( extrme ) قرض گرفتم و الان روی amd دارم ازش استفاده میکنم که خودت میدونی روی فرکانس رم خیلی ضعیفهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولید گرفتم رو بلدم ، اینقدر هم دیگه ..... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدونم نیما با این رمها روی تریپل چنل 2400 کار میکرد ولی من مین x58 الان اینجا ندارم که برات ولید بگیرم
شما تو پست اول فرمودید سریعترین رمها و ..... من دیدم این رمها رو حداقل 1 ماهه نیما داره و .....
به هر ترتیب به نیما pm دادم و ازش خواستم بیاد خودش توضیح بده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
peji_2008 (24-09-10)
|
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1351943
سلام محمد علی جان تست دیگه ای نداشتم شرمنده :دی
2334 CL6
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
بحثی نداریم که این رم و رم های با فرکانس های بالاتر هم هستن
نیما جان این فرکانس 7/24 شما هست؟
منم با رم های 2133 پرفکت الان توی 7/24 2100 cl8 دارم کار می کنم
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1405479
یعنی وقتی کینگ استون میگه 2333 تریپل چنل یعنی باید در حالت سه کاناله با فرضا مین بوردی که بتونه 2333 رو ساپرت کنه با یک سی پی یو مثل 920 در حالت 7/24 شبانه روزی کار کنه و بلو اسکرین هم نیاره! (با شرایطی که خود شرکت گفته، مثلا 1.65v و بدون اور های اضافی)
وگر نه الان کاری که من کردم اصلا چیز عجیبی نیست که ،چرا؟ چون اور کردم و به رمهام 1.7 ولت دادم تا بتونم 7/24 و بدون هنگ کردن بازی کنم.
مالتی سی پی یو من 22-23 هست اما من اوردم به 20 و از اونطرف مین من اصلا 1600 در حالت دیفالت به بالا ساپرت نمی کنه! (با استناد به سایت EVGA و برای فرکانس های بالاتر باید اور کرد)
بنده به شخصه اصلا به هیچ وجه موفق نشدم 2133 رو با افزایش دیوایدر های رم بالا بیارم! (البته یادتون باشه سی پی یو های زیون از رم های 1800 به بالا ساپرت نمی کنن و باید اور بشن که یکی از دلایلش هستش) تا حالا با هر نوع بایسی که خود شرکت سازنده زده تست کردم بدون اور فرکانس بالای 2000 بالا نیومده!
سینوهه
PUMAOC (29-09-10)
من یه رم ddr3 1333 گرفتم سرعتش خیلی کنده! کسی میدونه ممکنه مشکل از کجا باشه؟ قبلا با همین سیستم بازی میکردم مشکل نداشت. مین رو عوض کردم که رم رو ارتقاع بدم. یعنی الان فقط مین و رم عوض شده ولی سرعت از اون قبلی هم پایین تر اومده.
لطفا در تالار مربوطه تاپیک جدید ایجاد بفرمائید تا در خدمتتون باشیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamed_yazdani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.pcnetwork.ir/forumdisplay...A7%D8%B2%DB%8C
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks