عضو VIP شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تب مموری از برنامه Cpu-z رو یه نگاهی بندازین ، یک سری اعدادی نوشته و یک سری توضیحات مثل Cl , Cr
اینا همون تایمینگ رم هستند .
برای تنظیم تایمینگ کافیه این اعداد رو بخاطر بسپارین و در بایوس سیستم اونها رو اعمال کنید .
بارها و بارها در انجمن در این مورد بحث شده .
در حالت دوآل مسیر دسترسی داده ها از طرم به پردازنده یک مسیر 128 بیتی ست که در حالت سینگل یک مسیر 64 بیتی خواهد بود . خب این یعنی افزایش سرعت دسترسی و افزایش سرعت
در مورد سوالی که در پست بالا فرمودین ؛
تایمینگ ، بله مهم است ، اما نه برای منی که یک کاربر معمولی هستم ، این مورد بیشتر مدنظر اورکلاکرها هستش . هر چقدر زمان تاخیر(cl)کمتر باشه سرعت اون رم بیشتر خواهد بود . برای مثال در سیستم هایی که اکثریت ما داریم و از رم DDR3 ساپورت میشه ، cl روی 9 هستش و باس 1333
تکرار می کنم برای منی که قراره یک استفاده معمولی از سیستمم داشته باشم همچین رمی با یک رم باس 2133 با cl7 اختلاف محسوسی در اجرای برنامه ها دیده میشه ، اما برای یک اورکلاکر این اختلاف بسیار زیاد هستش.
سلام
آقا مهرداد خیلی مممنونم از توضیحاتت. گرفتم. فقط مطمئن نشدم. با تایمینگ های متفاوت آیا دوال چنل فعال میشه؟ 4gb 1600 cl11 + 4gb 1600cl9 چون در باس متفاوت دوال چنل غیر فعال خواهد شد. اما تایمینگ را مطمئن نیستم.
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
خواهش می کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو پست قبل هم گفتم فراموش کردم این مورد رو ، اما به احتمال خیلی زیاد فکر می کنم فعال خواهد شد .
life24 (05-11-12), Moein (05-11-12), Over_Cracker (05-11-12)
کاربر شهرسختافزار
درود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حالت single channel ارتباط رم با cpu (کنترلر رم داخل cpu) با یک درگاه 64 بیتی انجام میشه اما در حالت Dual ،این درگاه به 128 بیت افزایش پیدا میکنه.
اگر فرکانس کاری رم 1333 مگاهرتز باشه،در حالت 64 بیتی،پهنای باند 85312 (1333*64)میلیون بیت بر ثانیه برابر با 10664 (85312/8)میلیون بایت بر ثانیه برابر با 10.66 (10664/1000)میلیارد بایت بر ثانیه برقرار هستش.اما در حالت 128 بیتی،پهنای باند 170624 (1333*128) میلیون بیت بر ثانیه...برقرار هستش.حال،از اونجایی که هر ماژول رم یک دیوایس 64 بیتی هستش،پهنای باند کاری اون بر اساس پهنای 64 بیت و فرکانس کاریش محاسبه و برچسب نهایی کارخانه روش درج میشه.
برای مثال،اگر به مشخصات حافظه های 1333 DDR3دقت کرده باشید،عبارت PC3 10600 از طرف کارحانه سازنده روش درج شده که عدد 10600 در واقع راند شده ی همون 10664،بیانگر پهنای باند کاری حافظه هستش. تمامی ماژول های حافظه کنونی،64 بیتی هستند،یعنی اگر مادربرد و کنترلر حافظه،از پهنای ارتباطی 128 بیتی DUAL پشتیبانی کنند،بازهم برای استفاده از کانفیگ DUAL CHANNEL حداقل به دو ماژول حافظه نیاز داریم. در حال حاضر،کانفیگ QUAD CHANNEL با پهنای 256 بیت در پلتفرم 2011 اینتل،بالاترین پهنای ارتباطی بین رم و کنترلر رم هستش که برای فعال سازیش،حداقل به 4 ماژول رم نیازه.
کاربر شهرسختافزار
درسته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DDR و DDR2 هم 64 بیتی هستند.
life24 (11-11-12), mehrdad_ab (11-11-12)
ببخشید مقاله های سایت اصلی کجا هستند؟ من نگاه کردن مقالات در سایت 4 صفحه بیتشر نیست.
مثلا اطلاعات در مورد sdram و این مسائل و فرقش با ddr و این مورد ها میخواهم.
میشه راهنمایی بفرمائید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks