خیر برادر تو ایران نیست . سفارشی باید وارد بشه
فقط این هم بگم . این چیپ باید با bga machine زده بشه . اون هم حداقل 30 تومن ازت دستمزد میگیرن .
یک پیشنهاد دارم برات . کسی رو پیدا کن این چیپ را برات ریورک کنه .
خیر برادر تو ایران نیست . سفارشی باید وارد بشه
فقط این هم بگم . این چیپ باید با bga machine زده بشه . اون هم حداقل 30 تومن ازت دستمزد میگیرن .
یک پیشنهاد دارم برات . کسی رو پیدا کن این چیپ را برات ریورک کنه .
amirpcp30 (08-05-16)
درسته حدود 70-80 گفت اگه پیدا کنه قیمتشه برای همین گفتم 100 میشه هزینش که زیاد به صرفه نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ریورک به چه صورت انجام میشه؟ هیت دادن؟
با سپاس
خیر هیت دادن روی چیپ های BGA باعث چسپیدن پایه ها به هم میشه . باید چیپ دیسولد بشه . دوباره بال گذاری بشه و سولد بشه با BGAبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (08-05-16)
ممنون ، این مورد رو اضافه کنم که حداکثر دما 55-56 بوده برای این ssd در طول این چند سال اما دقیقا روز اخر عمرش چون ازش تست میگرفتم 53 درجه بود که بعد از دنیا رفت ، در حالت عادی همیشه 42-40 بود اگه اشتباه نکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amirpcp30 در تاریخ 08-05-16 انجام شده است
بعضی چیپ ها این ایراد را دارند . لزوما هم به خاطر دما زیاد نیست . حتی کیفیت PCB در اینطور موارد تاثیر گذار هست . همین نقص PCB را در لپتاپهای دل 5010 دیده میشه . حتی بعد از تعویض چیپ . دوباره بعد از مدتی چیپ بلند میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (08-05-16)
فقط این مورد رو اضافه کنم که بعد از سوختنش که دیگه شناسایی نمیشد وقتی متصل میکردم داغ میکردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب اگر داغ میکنه چیپ باید عوض بشه . داغ کردن چیپ ها و ایسی ها به معنای خرابیشون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirpcp30 (08-05-16)
53 که عالیه. ماشکین دولوکس 256 گیگ که هنوز داره کار میکنه دو سال قبل اوایل عمرش بیخودی جوش آورد و به نزدیک 90 هم رسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید طوریکه لپتاپ ریست شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirpcp30 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Haswell در تاریخ 09-05-16 انجام شده است
amirpcp30 (09-05-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Haswell برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از نظرتون
در smart حداکثر دمایی که تا بحال داشته رو میزنه ، دوست داشتید همینجا شاتی هم ازش بزارید ما هم فیض ببریم
AMD>INTEL (09-05-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks