AMD>INTEL (03-02-09), D J V A H I D (02-02-09)
دوستانی که هاردهای 7200.11 دارند فعلا firmware رو آپدیت نکنند. توی این دو هفته Seagate شاید پنج بار firmware رو عوض کرده و خیلی ها هم موقع آپدیت درایوشون Brick شده (به خصوص 500 گیگابایتی ها) از اطلاعاتتون Backup بگیرید و صبر کنید تا Seagate یک firmware جدید و Stable عرضه کنه.
این مشکل بیشتر به نظر میاد باگ در firmware باشه. حتی وقتی درایو Brick میشه، با Downgrade کردن firmware به یک نسخه قدیمی تر دوباره مشکل درایو حل میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل صبر کردن و دست به هیچی نزدن فعلا بهترین کار ممکنه.
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
AMD>INTEL (03-02-09), D J V A H I D (02-02-09)
کاربر شهرسختافزار
حق با شماست،موقع کار کمی صدا داره و البته مثل هارد های سامسونگ نیست..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHAMMAD1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DaaDaa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا داده مدل !!! اصلا مجبور نیستی... من خودم به خاطر ارادت خاصی که به سیگیت دارم رفتم خریدم ... !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر فقط میخواید آرشیو جمع کنید هارد های هیتاچی هم خوب هستن ولی زمان دسترسی بالاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمان دسترسی نزدیک به 18.2 میباشد ولی از لحاظ سرعت و پایداری خیلی بهتر از سیگیت و ... هستن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (07-04-09)
کاربر شهرسختافزار
با سلام خدمت دوستان.
من هم یک هارد 500 مکستور دارم که دتکت نمیشه و جزء همین لیست کذاییه ...
کسی میتونه کمک کنه که درستش کنم.
چون اطلاعات خیلی مهمی روش دارم نمیخوام اونا رو از دست بدم...
در ضمن گارانتی سازگار هستش و من هم شهرستانم و اونها هم تضمینی نمیدن که اطلاعاتم از بین نره.
خواهشا کمکم کنید اطلاعات درونش از خود هارد برام مهمتره.
تایید میشه هاردهای خوبی هستن و کاملا بدون صدا ! البته زمان دسترسی هم برای کاربران معمولی اصلا مهم نیست و همچنین برای حتی بعضی کاربران نیمه حرفه ای و حتی حرفه ایی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
جواب مشکل شما
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=22935&p=140212
کاربر شهرسختافزار
من هارد سیگیت 160 گیگ FreeAgeant دارم میشه فرم ویر رو آپدیت کرد به چه صورت هست؟؟؟؟ چه مزایایی داره؟؟؟ اطلاعات داخلش از بین میره؟؟؟؟؟
روی این هارد های سیگیت نمیشه پسورد گذاشت به هر سیستمی وصل میشه پسورد برای ورود به هارد بخواد؟؟؟ یا پارتیشن بندی کرد روی پارتیشن ها پسورد گذاشت؟؟؟؟ برنامهPC Security رو نمیشه نصب کرد رو هارد پسورد گذاشت ولی تو هر سیستمی کار کنه؟؟؟
الان بهترین مدل هارد های اکسترنال چه مارکی هست؟؟؟؟
از کجا بدونم ورژنش چیه؟؟؟؟
Model: FreeAgent Go, Serial: 5MACJ6AH, Firmware: 100F
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks