ممنون از اطلاعات مفیدی که بهم دادین.
آیا کسی از نرم افزار TuneUp Utilities 2009 استفاده کرده؟
کسی رضایت داشته ازش؟
ممنون از اطلاعات مفیدی که بهم دادین.
آیا کسی از نرم افزار TuneUp Utilities 2009 استفاده کرده؟
کسی رضایت داشته ازش؟
Failure is not an option
من استفاده میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور شما از کجاشه؟
Bahador (21-08-09)
عضو VIP شهرسختافزار
منظور بهادر جان بخش Defragment این نرم افزار است...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Defragment این نرم افزار به نظر من از Defragment خود ویندوز بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™Ali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
چشم بسته هم میشد این نظر رو داد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Defragmenter ویندوز بسیار مسخره است...
خوب اصلا بیخیال.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MR.Fantastic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین نرم افزاری که برای Defrag استفاده میشه کرد چیه؟
لطفا بگید به من!!!
آخرین ویرایش توسط Bahador در تاریخ 21-08-09 انجام شده است
Failure is not an option
Overclocker (21-08-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks