عزیز این بحث هارد گرین رو اینقدر تکرار کردم ، مدرک و لینک آوردم که دبگه خسته شدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تمایل دارید توی همین انجمن سرچ کنید مطالبش رو پیدا میکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی یه جمله میگم و عبور میکنم .
شرکت معظم gmc ( خدابیامرز ) هم جیپ میساخت هم سواری .
هر کدوم برای کار بخصوص با مصرف ، نقاط ضعف و قدرت مخصوص خودش
این مسئله که یوزیج یک کور بالا میره رو زمانی داریم که یه برنامه قدیمی روی سیستم در حال اجرا باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در تسک منیجر در تب processes به دنبال برنامه در حال اجرا بگردید ( مثلا فتوشاپ ) روش رایت کلیک کنید و از منوی باز شده set affinity رو انتخاب کنید و ببینید همه کورها اکتیو هستند
tf2-affinity-opt
.jpg
این تست رو روی برنامه هائی که باهاشون کار میکنید انجام بدین احتمالا یک یا چندتا از اونها روی سینگل کور هستند و فقط از کور 0 استفاده میکنند
با ارتقاع اون برنامه به ورژنهای بالاتر این مشکل حل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks