سیستم از رم کارت گرافیک به عنوان فضای آزاد استفاده نمیکنه و تنها gpu میتونه به این رم دسترسی داشته باشه ، ولی اون 512 مگ شیر شده آزاد میشه

با توجه به مطالب عنوان شده شما برای عبور از این مشکل تنها راهی که دارید تست گرافیک کارت جداست ( البته بعید میدونم مشکل حل بشه ولی همکارتون قبول میکنه که مشکل از گرافیک نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

بعد از این تست به دنبال حل مشکل میگردید رم ، مادربرد ، پردازنده و ...... رو عوض میکنید و در نهایت به این نتیجه میرسید که هارد مشکل داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

این سیکل رو بنده چندین مرتبه دیدم و امیدوارم که اشتباه کنم و شما با یک تنظیم یا تغییر جزئی مشکلتون حل بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

الان با نصب ورژن CS5 مشکلی از این لحاظ نداشتند فقط عنوان میکنند که رم زیاد مصرف میکنه که فکر میکنم طبیعی باشه ضمنا میخوام 64 بیتی نصب کنم تا از 4 گیگ که عملا 3.5 گیگ میشه استفاده بشه

الان رو 32 بیتی عملا 2.5 گیگ مصرف میشه 512 هم برا گرافیگ

البته اینکه چرا گاهی اوقات یکی از core ها تا انتها بالا میره یه سواله برا من ؟؟؟؟ میتونه cpu هم باگی داشته باشه ؟؟