nima_hl (16-07-10)
از نظرات دوستان بسی سود بردیم!
به نظر من هنوز مشکل برای دوستان تفهیم نشده، جناب ببخشید منظور از این که جواب نمیده چیه؟
والا من با چیپ G31 با فتوشاپ CS4 کار می کردم مشکلی نداشته! این دوست شما با فتوشاپ چی کار می کنه می دونم!
اما اگر توی کار طراحی بنر و طرح های بزرگ هستش که باعث میشه فضای رم زیادی رو به خودش اختصاص بده و این امر اصلا رپتی به کارت گرافیک نداره عزیز جان
و تاخیر رم هستش که مشکل ایجاد می کنه.
چنتا پیشنهاد دارم
اول این که برید ببینید طرف که باسیستم مشکل داره چه مشکلی هست
دوم شما با ایتفاده از CPU-z مشخصاتش رو کامل برای دوستان بیارید(والا من فکر می کنم ضریب رم رو توی بایس اصلا تنضیم نکردین و فرکانس 1066 با تایمینگ 9 میاد بلا)
سوم با برنامه اورست یه تست رم بگیرید و باز اینجا قرار بدین ببیبیم چه مشکلی وجود داره.
و چهارم حتما از سلامت نرم افزاری سیستم اتمینان حاصل کنید(منظورم این نیست که 6 عدد انتی ویروس نصب باشه)
من نظرم بر اینه که اصلا ربتی به کارت گرافیک و سی پی یو نداره
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
nima_hl (16-07-10)
من هیچ تنظیمی رو بایوس انجام ندادم و با تنظیمات دیفالت بالا میاد .. خودم هم فکر میکنم باید کاری انجام بدم اگر راهنمایی در این خصوص بفرمایید ممنون میشم
اما نکته دوم اینکه خودم تجربه کمی ندارم حداقل 6 سال فعالیت ام سخت افزار و شبکه ست ولی این تست ها رو حتما انجام میدم و خدمتتون اعلام میکنم
از نظر سیستم عامل اطمینان وجود داره هر چند بر نرم افزار های گرافیکی بنده نظارتی نداشتم و بخود ایشون واگذار کردم از همین برنامه های بازار ( کینگ ) استفاده میکنند ..
بازم ممنون از پیگیری این قضیه
Jagvar (17-07-10)
ببینید دوست عزیز من دو سال تمام با فتوشاپ کار کردم ( در حد عکاسی ) و برام ثابت شده که وجود گرافیک مستقل برای کار با اینجور برنامه ها ضروریه ، در غیر اینصورت هر مشکلی میتونه بوجود بیاد ، فشار زیاد روی سی پی یو و پل شمالی ،پرفورمنس نامناسب رم و هزار تا ی دیگه ، ناگفته نمونه که سرعت بالای هارد با بافر بالا خیلی خیلی تاثیر گذاره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب شما درنظر بگیر همین 15 درصد از ساید پورت( شاید یه کم بیشتر و شایدیه کم کمتر ) اگه نباشه ، چقدر افت سرعت خواهیم داشت ؟
مشکل این سیستم دقیقا چیه ؟ ( هنگ میکنه ؟ بلو اسکرین میده ؟ ریست میکنه ؟ و در چه شرایطی این اتفاق میافته ؟ بعد از چند ساعت کار یا به مجرد اینکه یه فایل بزرگ در فتوشاپ باز میشه ؟ )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید همانطور که پست های قبلی گفتم
مشکل اصلی not responded های که موقع کار با فتوشاپ و Illustartore که موقع save کار پیش میاد ..
کند شدن ناگهانی موقع کار با این تیپ برنامه ها
JEskandari (16-07-10)
احیانا هاردتون که وسترن دیجیتال گرین نیست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (17-07-10), JEskandari (16-07-10)
نگاه کنید اگه مشکل شما موقع Save کردن پیش میاد من به شما اطمینان میدم نه مشکل مربوط به رم شماست و نه گرافیک شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amrdiab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و حتی اگه رم را هم برید با رم 600 تومنی و گرافیگ را با Quadro به قیمت 3000$ عوض کنید باز هم این مشکل پیش میاید.
مشکل موقع Save کردن یا هارد شما یک مشکل داره یا پل جنوبی ( که من اونرا واقعا بعید میدونم) و یا اینکه یک مشکل که خیلی
شایع پیش میاد مربوط به تنظیم آنتی ویروس هست که توش گفتید تمام فایلها را موقع خوندن و نوشتن چک بکنه . و با توجه به سایز
وحشتناک این فایلهای گرافیکی موقع کار با اونها باید حدس بزنید چک کردن اونها چقدر وقت میگیره.
من به شما پیشنهاد میکنم برنامه TaskManager ویندوز را اجرا کنید و وارد Tab پراسس بشید ببینید موقع Save کردن چه برنامه ای
هست که داره منابع CPU را اونجوری به خودش اختصاص میده . بعد میشه تصمیم گرفت حالا ممشکل را چجوری باید حل کرد
چيزي با سواد كم من دستگيرم شد اين رم 128 مگي كه معمولا 1333 ميباشد از ماجول پر سرعتي استفاده ميشه . در واقع تو استفاده نيمه حرفه اي كاملا جوابگوست . اومده مسير رو كوتاه كرده . اين نكته خيلي مهمه . ممنون از دوست خوبمون باعث شد چيزاي جديدي ياد بگيرم .
Sideport memory is basically what ATI calls the dedicated frame buffer memory for the integrated graphics chip
http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=69181
يك چيزي فهميدم تو هيبريد كراس هم اين بردها كه داراي اين رم هستند بازدهي بهتري دازند زياد نيست ولي قابل قبوله
اينم بد نيست
785G + 128MB DDR3 1333MHz Onboard Graphic Memory = 120%
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Sideport memory is memory dedicated to the onboard GPU, along the same lines as most graphics cards have memory on them dedicated to their GPU. The idea is to give the onboard GPU its own memory, reducing the amount of system memory needing to be allocated to the onboard GPU. It's also supposed to be faster than using system ram. So no, a seperate graphics card cannot make use of Sideport memory. That's my understanding of it anyway.
http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=107255
تو شماتيك چيپ 785G نگاه كنيد نوشته اين پرفورمنس كش يا همون سايد پورت هم ميتونه DDR2 باشه هم DDR3
amrdiab (16-07-10)
امید جان میشه یه کم بیشتر توضیح بدی ؟
من متوجه نشدم ...
AMD>INTEL (16-07-10)
500 وسترن هستش احتمالا گرین باشه چطور ؟؟ مشکلی دارن ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amrdiab در تاریخ 16-07-10 انجام شده است
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks