sinaeslami (12-09-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول پوزش میخوام دیر جواب دادم ، این اسکوئید سرورم قاتی کرده بود به هیچ عنوان نمیزاشت پست بزنم
تا اینجای کار بیشتر هدف این بود به صورت ساده با تعویض قطعاتی که امکان داره سعی در راه اندازی مونیتورها بکنیم
ولی از اینجا به بعد هم بایستی یه مقدار دانش الکترونیک داشته باشید و هم یه مقدار لوازم و قطعات
که فکر نمیکنم به هیچ عنوان برای کار شما ارزش مالی و زمانی داشته باشه
به نظرم تا اینجا اگر نتیجه جدیدی نگرفتید بی خیال بشین ( ۱۰-۱۲ تا از این مانیتورها رو دادم به نون خشکی ۵۰۰ تومنم داد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
باز اگر تمایل دارید که ادامه بدین بفرمائید تا بگم چه چیزهايی باید بخرید و از کجا بایستی شروع کنید
موفق باشید
sinaeslami (12-09-09)
داداش شروع کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظریم.........
|
داداش اگه میشه در مورد پست شماره 9 هم صحبت کن
من هنوز هیچ کدوم ار قطعات رو عوض نکردم.
در مورد اسکوئید هم اگه مشکل داری بگو شاید بتونم کمکت کنم
آی پی لینوکس رو بده برات نصب کنم
آی دی مسنجر یاهو من sina20022006 هستش
بهم پی ام بده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
آخر یه بلائی سر خودت میاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید سمجی مثل خودم
الان بالا ۱۰ ساله دستم به هویه نخورده و کلی پیر شدم هر چیش یادم مونده میگم بقیشم خودت باید گوگل کنی و کتاب بخونیو ....
در مورد پست ۹ هم اون دوستمون درست گفتن ، البته خیلی کم پیش میاد که یوک شرتی بذه ولی بعضی مواقع پیش میاد گفتم اگر شانسمونه یه لامپ خراب هم پیدا کنیم یکی دیگش رو راه بندازیم شاید شما کوتاه اومدید
ولی نشد که نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در مورد دمپائی جوابتون منفیه چون برقهای داخل خازنها ولتهای بالا دارن وقتی پایههاش تاچ بشن اون برق توی بدن تخلیه میشن ، بدنتو آماده کن
برای آخرین بار میگم و دیگه تکرار نمیکنم . تعمیرات مانیتور به دلیل دارا بودن ولتاژ بالا برای یه مبتدی که تازه میخواد شروع کنه فوق العاده خطرناک هستش ، کلیه عواقب این مسئله به عهده خودتون هستش ، درست اینه که الکترونیک رو از مدارات ساده شروع کنید و بعد از یه مدت بیائید سمت مدارهای اینچنینی
و اما مواد لازم
۱ - هویه ، سیم لحیم ، روغن لحیم ، قلع کش ، پایه هویه ، اهمتر ، پنس ، سیم چین ، کف چین ، مسواک ، الکل ، کنتاکتور شور چرب ، کنتاکتور شور خشک ، چراغ مطالعه از هر کدوم یدونه ( برای اینا حداقل ۳۰-۴۰ تومن هزینه بزار کنار )
۲ - مقاومت ، خازن ، دیود و .... به میزان کافی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا یه مدت هی باید بری یدونه یدونه اینا رو بخری چون رنجشون خیلی زیاده و نمیتونی از هر کدوم یه چند تائی داشته باشی
امیدوارم اگر تهرانی به جمهوری نزدیک باشید
لطفا اون لیست ۱ رو تهیه بفرمائید تا ادامه داستان رو با هم بریم
موفق باشی
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 12-09-09 انجام شده است
sinaeslami (13-09-09)
آی پی چیو بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اسکوئید روی سیستمم نصبه به صورت قاچاقی وصلش کرده بودم به اسکوئید آی اس پی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اونم فهمیده بود نامرد کانفیگش رو عوض کردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی حیف شد با سرعت خدا کیلومتر در متر مکعب صفحات باز میشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لطفت ممنون
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 12-09-09 انجام شده است
sinaeslami (13-09-09)
لیست یک تهیه شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بفرمایین
بازم ممنون
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks