پاسخ: گلچین قطعات و راه اندازی یک مانیتور
نقل قول:
سلام و ممنون از راهنماییت:love:
من حقیقتش صدای هیچ کدوم از مانیتورهارو نفهمیدم از کجا هستش ولی از یوک نیستش.توی یوک کلی سیم میره.
های ولتاژ همونی هستش که 2 تا پیچ برای تنظیم رنگ روش داره و یه سیم که بهش وصل میشه و یه سر سیم همونی هستش که به اون لاستیکه که ولتاژ رو تخلیه میکنیم وصله؟ البته چند تا سیم بهش وصله.2 تا سیم هم ازش بیرون میاد و میره توی یوک.اگه های ولتاژ این باشه صدا از این هم نیستش.
به نظر میاد صدا نزدیکای اون سیم پیچی هستش که رو برد هستش.
آقا اگه دمپایی پلاستیکی هم پام باشه بازم برق میگیرتم؟ آقا من از برق باتری هم میترسیم چه برسه هاو ولتاژ:gasp::1. (27):
داداش اگه میشه با عکس راهنماییم کن.کمرم گرفت انقدر این مانیتورهارو جابه جا کردم:1. (26):
سلام
اول پوزش میخوام دیر جواب دادم ، این اسکوئید سرورم قاتی کرده بود به هیچ عنوان نمیزاشت پست بزنم
تا اینجای کار بیشتر هدف این بود به صورت ساده با تعویض قطعاتی که امکان داره سعی در راه اندازی مونیتورها بکنیم
ولی از اینجا به بعد هم بایستی یه مقدار دانش الکترونیک داشته باشید و هم یه مقدار لوازم و قطعات
که فکر نمیکنم به هیچ عنوان برای کار شما ارزش مالی و زمانی داشته باشه
به نظرم تا اینجا اگر نتیجه جدیدی نگرفتید بی خیال بشین ( ۱۰-۱۲ تا از این مانیتورها رو دادم به نون خشکی ۵۰۰ تومنم داد :1. (5): )
باز اگر تمایل دارید که ادامه بدین بفرمائید تا بگم چه چیزهايی باید بخرید و از کجا بایستی شروع کنید
موفق باشید
نقل قول:
سلام
اول پوزش میخوام دیر جواب دادم ، این اسکوئید سرورم قاتی کرده بود به هیچ عنوان نمیزاشت پست بزنم
تا اینجای کار بیشتر هدف این بود به صورت ساده با تعویض قطعاتی که امکان داره سعی در راه اندازی مونیتورها بکنیم
ولی از اینجا به بعد هم بایستی یه مقدار دانش الکترونیک داشته باشید و هم یه مقدار لوازم و قطعات
که فکر نمیکنم به هیچ عنوان برای کار شما ارزش مالی و زمانی داشته باشه
به نظرم تا اینجا اگر نتیجه جدیدی نگرفتید بی خیال بشین ( ۱۰-۱۲ تا از این مانیتورها رو دادم به نون خشکی ۵۰۰ تومنم داد :1. (5): )
باز اگر تمایل دارید که ادامه بدین بفرمائید تا بگم چه چیزهايی باید بخرید و از کجا بایستی شروع کنید
موفق باشید
داداش شروع کن.
منتظریم.........
داداش اگه میشه در مورد پست شماره 9 هم صحبت کن
من هنوز هیچ کدوم ار قطعات رو عوض نکردم.
در مورد اسکوئید هم اگه مشکل داری بگو شاید بتونم کمکت کنم
آی پی لینوکس رو بده برات نصب کنم
آی دی مسنجر یاهو من sina20022006 هستش
بهم پی ام بده
نقل قول:
بهم پی ام بده
سلام
آخر یه بلائی سر خودت میاری :lol: سمجی مثل خودم
الان بالا ۱۰ ساله دستم به هویه نخورده و کلی پیر شدم هر چیش یادم مونده میگم بقیشم خودت باید گوگل کنی و کتاب بخونیو ....
در مورد پست ۹ هم اون دوستمون درست گفتن ، البته خیلی کم پیش میاد که یوک شرتی بذه ولی بعضی مواقع پیش میاد گفتم اگر شانسمونه یه لامپ خراب هم پیدا کنیم یکی دیگش رو راه بندازیم شاید شما کوتاه اومدید
ولی نشد که نشد :1. (26): در مورد دمپائی جوابتون منفیه چون برقهای داخل خازنها ولتهای بالا دارن وقتی پایههاش تاچ بشن اون برق توی بدن تخلیه میشن ، بدنتو آماده کن
برای آخرین بار میگم و دیگه تکرار نمیکنم . تعمیرات مانیتور به دلیل دارا بودن ولتاژ بالا برای یه مبتدی که تازه میخواد شروع کنه فوق العاده خطرناک هستش ، کلیه عواقب این مسئله به عهده خودتون هستش ، درست اینه که الکترونیک رو از مدارات ساده شروع کنید و بعد از یه مدت بیائید سمت مدارهای اینچنینی
و اما مواد لازم
۱ - هویه ، سیم لحیم ، روغن لحیم ، قلع کش ، پایه هویه ، اهمتر ، پنس ، سیم چین ، کف چین ، مسواک ، الکل ، کنتاکتور شور چرب ، کنتاکتور شور خشک ، چراغ مطالعه از هر کدوم یدونه ( برای اینا حداقل ۳۰-۴۰ تومن هزینه بزار کنار )
۲ - مقاومت ، خازن ، دیود و .... به میزان کافی :whistle: حالا یه مدت هی باید بری یدونه یدونه اینا رو بخری چون رنجشون خیلی زیاده و نمیتونی از هر کدوم یه چند تائی داشته باشی
امیدوارم اگر تهرانی به جمهوری نزدیک باشید
لطفا اون لیست ۱ رو تهیه بفرمائید تا ادامه داستان رو با هم بریم
موفق باشی
نقل قول:
بهم پی ام بده
آی پی چیو بدم :1. (27): اسکوئید روی سیستمم نصبه به صورت قاچاقی وصلش کرده بودم به اسکوئید آی اس پی :lol: اونم فهمیده بود نامرد کانفیگش رو عوض کرد
خیلی حیف شد با سرعت خدا کیلومتر در متر مکعب صفحات باز میشد :1. (28):
از لطفت ممنون
نقل قول:
سلام
آخر یه بلائی سر خودت میاری :lol: سمجی مثل خودم
الان بالا ۱۰ ساله دستم به هویه نخورده و کلی پیر شدم هر چیش یادم مونده میگم بقیشم خودت باید گوگل کنی و کتاب بخونیو ....
در مورد پست ۹ هم اون دوستمون درست گفتن ، البته خیلی کم پیش میاد که یوک شرتی بذه ولی بعضی مواقع پیش میاد گفتم اگر شانسمونه یه لامپ خراب هم پیدا کنیم یکی دیگش رو راه بندازیم شاید شما کوتاه اومدید
ولی نشد که نشد :1. (26): در مورد دمپائی جوابتون منفیه چون برقهای داخل خازنها ولتهای بالا دارن وقتی پایههاش تاچ بشن اون برق توی بدن تخلیه میشن ، بدنتو آماده کن
برای آخرین بار میگم و دیگه تکرار نمیکنم . تعمیرات مانیتور به دلیل دارا بودن ولتاژ بالا برای یه مبتدی که تازه میخواد شروع کنه فوق العاده خطرناک هستش ، کلیه عواقب این مسئله به عهده خودتون هستش ، درست اینه که الکترونیک رو از مدارات ساده شروع کنید و بعد از یه مدت بیائید سمت مدارهای اینچنینی
و اما مواد لازم
۱ - هویه ، سیم لحیم ، روغن لحیم ، قلع کش ، پایه هویه ، اهمتر ، پنس ، سیم چین ، کف چین ، مسواک ، الکل ، کنتاکتور شور چرب ، کنتاکتور شور خشک ، چراغ مطالعه از هر کدوم یدونه ( برای اینا حداقل ۳۰-۴۰ تومن هزینه بزار کنار )
۲ - مقاومت ، خازن ، دیود و .... به میزان کافی :whistle: حالا یه مدت هی باید بری یدونه یدونه اینا رو بخری چون رنجشون خیلی زیاده و نمیتونی از هر کدوم یه چند تائی داشته باشی
امیدوارم اگر تهرانی به جمهوری نزدیک باشید
لطفا اون لیست ۱ رو تهیه بفرمائید تا ادامه داستان رو با هم بریم
موفق باشی
لیست یک تهیه شد.
بفرمایین
بازم ممنون