به دلیل خرابی مونیتور قبلی . شما تو سیستم سیم کشی خانه هم مشکل نوسان دارید هم مشکل سیم کشی . این مشکل نوسان رو میشه با استیبلایزر حل کرد .
*MoJtAbA* (24-04-14), SajjadKhati (24-04-14), Token0x (24-04-14)
|
اگه ویندوزت 7 و 8 هه ، رو دسکتاپ کلیک راست کن و screen resolation رو بزن (اگه ویندوزت xp هه ، کلیک راست و گزینه ی properties رو تو دسکتاپ بزن و برو سربرگ آخر ینی setting) ، ریزولیشن ای که ست کردی برا مانیتور رو ملوم میکنه و بدش گزینه ی advance setting و بعدشم سربرگ دوم ینی monitor رو بزن . اونجایی که نوشته هه screen refresh rate ، فرکانسی که برا مانیتور ست کردی رو ملوم میکنه
این دو تا را بگو چقده؟
اگه فرکانس ات پایین 75 بود ، رو 75 یا 85 ست اش کن (چون بضی ها از 75 به پایین تر رو سا پورت میکنن ، پس موقه تست کردن ، بجا دکمه ی ok ، دکمه ی apply رو بزن) . باید خوب شه یا حداقل بهتر شه (اگه از 75 پایین تر باشه ها) و اگه خوب نشد یا هنوزم نامیزونه ، اگه ریزولیشن ات بالای 768*1024 بود ، اول اونو به 768*1024 تغییر بده و بعد فرکانس رو
** یادت باشه اگه دیدی با این کارا ، درس شد یا بهتر شد ، مشکل از همون کابل آبی رنگه که نمیدونم این چن سالی جنس آشغالش میاد اینجاها (هر چند دلیل عمده اش هم اینه که این کابل ، آنالوگه) . اگه مانیتورت کابل DVI (سفید رنگ) رو ساپورت میکنه ، اونو نصب کن
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 24-04-14 انجام شده است
فرکانس رو 60 بود.
فرکانسو 75 گذاشتم و رزولیشنو 1024 * 768 .
نوسانات صفحه رفع شد.
-----
برای رزولیشن 1366 * 768 فقط فرکانس 60 هرتز هست
-----
ولی با این رزولیشن که نمیشه کار کرد!!!
آخرین ویرایش توسط Token0x در تاریخ 24-04-14 انجام شده است
SajjadKhati (24-04-14)
badboy11 (24-04-14), SajjadKhati (24-04-14), Token0x (24-04-14)
گرافیک و مانیتورت ، هر دو ، کابل DVI (سفید رنگه) داره؟
اگه داره که اون کابل رو وصل کن به مانیتور
وگرنه باید یا ریزولیشن پایین کار کنی با فرکانس بالا ، یا کابل VGA ات رو عوض کنی که ممولا اغلب شون همین مشکل رو دارن یا باید یه مانیتور و گرافیک ای بخری که حداقل کابل DVI رو داشته باشن تا مشکلت رفع شه
Token0x (25-04-14)
گرافیکم کابل سفید DVI رو ساپورت میکنه اما مانیتور نه.
نمیشه از مبدل استفاده کرد ؟
SajjadKhati (25-04-14)
|
ناوچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مبدل برا گرافیک هه
یه مانیتور افتادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونی این مانیتور رو بفروشی ، بزاری تا 400 ، 500 از اینا که رسید ، یه مانیتور با ساپورت کابل DVI بخری (البته روز به روز داره گرون میشه)
Token0x (25-04-14)
همین مانیتور LED رو به زور خریدم! هنوز یک هفته نشده!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدا مشکلات همه رو حل کنه. بگو الهی آمین!
از همه ی دوستان عزیزی که راهنمایی کردند سپاسگزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (25-04-14)
به سلامتی
چرا یه مشورت نکردی؟
حالا ببین تو بازار میتونی کابل خوب VGA رو پیدا کنی؟ اگه پیدا هم بشه این کابلا واسه ریزولیشن بالا رو فک کنم همینجوری (با پرش و خط) نشون بده
حال چک رو کن
Token0x (25-04-14)
سلام
فکر نمی کردم اینقدر چیز پیچیده ای از آب در بیاد
با خودم گفتم یه مانیتوره دیگه چه فرقی میکنه چی باشه !
برا خرید مانیتور سوم حتما مشورت میکنم، با خود خودت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا باید برم دنبال کابل بگردم ببینم چی میشه. اگه پیدا نشد، مانیتور رو + با نرخ تورم می فروشم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (25-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks