با سلام دوست عزیز با پاک کردن صورت مساله که مساله حل نمیشه . از کجا مطمئن هستید که دستی تنظیم کردن سرعت آسیبی به کارت گرافیک نمیرساند شاید افزایش سرعت فن به دلیل وجود مشکل در رگولاتور ولتاژ کارت گرافیک هست که باعث داغ کردن gpu میشود من حرف شما را رد نمیکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و 90٪ هم احتمال میدهم ایراد از بایوس گرافیک باشد ولی باز هم نباید مشکل را اینگونه حل کرد به نظر من پروگرم کردن بایوس بهترین و مطمئن ترین راه باشد در این صورت اگر دوباره همین مشکل تکرار شد چون طرف از بایوسش مطمئنه میره سراغ رگولاتور ولتاژ gpu و ترانزیستور تغذیه کننده فن
به نظر من شما ابتدا هیت سینک و فن را جدا کنید و خمیر سیلیکون را پاک کنید و در نهایت با تینر 10000 (تبنر فوری) و پنبه روی gpu را کاملا تمیز کنید مواظب باشید خمیر سیلیکون و تینر روی نقاط دیگر نریزد و فقط قسمت بالایی gpu که هیت سینک روی آن مینشیند را پاک کنید پس از خشک شدن تینر خمیر سیلیکون مرغوب تهیه کنید و روی gpu بزنید هیت سینک و فن را نصب کنید چنانچه مشکل شما حل نشود که به احتمال 80٪ حل نمیشود اگر از تعمیرات سخت افزار و تست قطعات الکترونیکی اطلاعات دارید بایوس کارت گرافیک را آپدیت کنید
توجه: آپدیت بایوس کارت گرافیک ریسک بسیار بالایی دارد چنانچه پروگرمر ندارید به هیچ عنوان این کار را نکنید
احتمال زیاد مورد شما از بایوس است ولی چنانچه که در بالا اشاره کردم میتواند از نقاط دیگر هم باشد
موفق باشید !

Bookmarks