سلام دوست عزیز یک چند جا پرسیدم تبدیل dvi-d به d-sub نیست بیشتر تبدیل dvi-i دارند ایا گیر میاد؟ عجب اشتباهی کردم ال جی گرفتم!!!
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز یک چند جا پرسیدم تبدیل dvi-d به d-sub نیست بیشتر تبدیل dvi-i دارند ایا گیر میاد؟ عجب اشتباهی کردم ال جی گرفتم!!!
|
|
احتمالا به خاطر همین هست . فیش خروجی مونیتورتون به چه شکل هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djmetal666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-03-14)
کاربر شهرسختافزار
5-300x230.jpgهمین که نوشته dvi-d dual link البته مانیتورم که نداره و فقط d-sub داره !!!
کابل مونیتور رو عوض کنید . باید کابلش باشه . اگر کابل خوب بگیری احتمال نویز کمتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djmetal666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-03-14), djmetal666 (03-03-14), haj_farbod (26-06-20)
کاربر شهرسختافزار
5-300x230.jpgهمین که نوشته dvi-d dual link البته مانیتورم که نداره و فقط d-sub داره !!!
کاربر شهرسختافزار
نه متاسفانه این را هم امتهان کردم. فکر کنم در کل عدم هماهنگی فرکانس کارت با مانیتور باشه چون وقتی به گرافیک انبرد میزنم کابل رو خوب است. و لرزش نیست دیگه و روی انودیا 630 خوب بود.
|
|
*MoJtAbA* (04-03-14), djmetal666 (03-03-14)
کاربر شهرسختافزار
تشکر از وقتی که برای راهنمایی بنده میگزارید.نمونه کابلش را توی فروشگاه انلاین یا سایتی دیده اید لینک بدهید؟
*MoJtAbA* (04-03-14), djmetal666 (04-03-14)
کاربر شهرسختافزار
يه فروشگاهي هست تو تهران پاساژ وليعصر فروشگاه شبكه يه سري به اونجا بزنيد
*MoJtAbA* (04-03-14), djmetal666 (04-03-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks