احتمالا به خاطر همین هست . فیش خروجی مونیتورتون به چه شکل هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djmetal666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام دوست عزیز یک چند جا پرسیدم تبدیل dvi-d به d-sub نیست بیشتر تبدیل dvi-i دارند ایا گیر میاد؟ عجب اشتباهی کردم ال جی گرفتم!!!
احتمالا به خاطر همین هست . فیش خروجی مونیتورتون به چه شکل هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djmetal666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-03-14)
5-300x230.jpgهمین که نوشته dvi-d dual link البته مانیتورم که نداره و فقط d-sub داره !!!
5-300x230.jpgهمین که نوشته dvi-d dual link البته مانیتورم که نداره و فقط d-sub داره !!!
|
کابل مونیتور رو عوض کنید . باید کابلش باشه . اگر کابل خوب بگیری احتمال نویز کمتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط djmetal666 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (03-03-14), djmetal666 (03-03-14), haj_farbod (26-06-20)
نه متاسفانه این را هم امتهان کردم. فکر کنم در کل عدم هماهنگی فرکانس کارت با مانیتور باشه چون وقتی به گرافیک انبرد میزنم کابل رو خوب است. و لرزش نیست دیگه و روی انودیا 630 خوب بود.
*MoJtAbA* (04-03-14), djmetal666 (03-03-14)
تشکر از وقتی که برای راهنمایی بنده میگزارید.نمونه کابلش را توی فروشگاه انلاین یا سایتی دیده اید لینک بدهید؟
*MoJtAbA* (04-03-14), djmetal666 (04-03-14)
يه فروشگاهي هست تو تهران پاساژ وليعصر فروشگاه شبكه يه سري به اونجا بزنيد
*MoJtAbA* (04-03-14), djmetal666 (04-03-14)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks