یکبار با driver sweeper درایوری که نصب داری انیستال کن و درایور امگا رو نصب کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نرم افزار فورمارک که اقاامید لینکشو گذاشتم تست کردم مشکلی نبود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید باچندین نرم افزاره دیگه فشاراوردم بازم هیچینشو فقط توبازی مشکل داره انگار
من تویه سایتی دیده بودم به همین کارت فرکانس 1550 بیشترنداده بود به رمش که من 1600داده بودم بهش
ایا مشکل از فرکانس زیادیه رم گرافیک میتونه باشه؟
ایا با فرکانس زیادی به رم گرافیک کارت میسوزه ؟ ودچارمشکل میشه؟
آخرین ویرایش توسط امید رض در تاریخ 01-01-15 انجام شده است
یکبار با driver sweeper درایوری که نصب داری انیستال کن و درایور امگا رو نصب کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (01-01-15), امید رض (01-01-15)
|
زیاد اور نکنید عاقبت خوبی نداره.تنظیمات رو بصورت دیفالت و بدون اور قرار بدید و تست بگیرید.مثلا همون که میگید بعد 3 ساعت اینجوری میشه.3ساعت بازی کنید ببینید بازم این مشکلو دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Admiral_Hunter (01-01-15), M3RS4D 50062 (01-01-15), امید رض (01-01-15)
درست گفتین بخواطر اورشدید بود دیفالتش کردم دیگه صفحه قهوه ای نشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید عجبا فقط زورش به بازی نمیرسید من کلی با برنامه فشارتست کردم موردی ندیده بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون قبل از پست شمامن حسابی وحدود 4ساعت تست کردم به صورت دیفالت دیدم صفحه قهوه ای نمیشه حتی فرکانس هسته هارو زیادی اورمیکنم بازی بعداز نیم ساعت گیرمیکنه ولی برمیگردونم به حالت اول اینطوری نمیشه به طوری که توبرنامه تست فشارباهمین 1200 بدون مشکل کارمیکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درست شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
YosefFaraji (01-01-15)
سلام والا اقا امید زیاد از این درایور امگا چشم اب نمیخوره چون همیشه با driver easy بروز میکنم گرافیکو الان هرچی سرچ میکنم ابدیت جدیدی نزده پس همون 14.9 ابدیت تامنتظرم تا amd یه درایور خالص واصلی بده بیرون این درایور امگا اصلی نیست اگه بود با سرچه برنامه نشون میدادخودشوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دایور امگا رو که خیلی ها توصیه میکنند باز میل خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا امید بی زحمت یه سایتی که لینک این درایور امگا توش باشه وسالم باشه روبزارید من بتونم این درایورو باراحتی دانلود کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه بزارید لطف کردید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
هر گرافیکی برای اور ساخته نشده.حتی گرافیک هایی که مدل اورکلاک هستن تا یه محدوده ای قابل اور هستن.به نظرم به فکر اور نباشید.اگه احساس میکنید گرافیکتون دیگه جواب نمیده و تو بازیهای جدید فریم خوبی نمیده ارتقاش بدید بهتره.چون اور تو بلند مدت عمر کارت رو پایین میارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید رض (01-01-15)
قدرتش خوبه من میخوام قدرتی فراتر ازاینا ازاین کارت بکشم بیرون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط YosefFaraji برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدارو شکر بااور رم گرافیک به 1550 به جایه 1600یا1700 کارت دیگه صفحش قهوه ای نمیشه توبازی چون محدودش تا 1550 هست من میخواستم ازش به نحو احسنت سو استفاده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه چند ماهی داشتم براحتی بازی میکردم که جدیدا این اتفاق افتاد دماهم خوب بود ولی نمیدونم چرااین یدفعه جوری شد
M3RS4D 50062 (01-01-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks