یکبار با driver sweeper درایوری که نصب داری انیستال کن و درایور امگا رو نصب کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکبار با driver sweeper درایوری که نصب داری انیستال کن و درایور امگا رو نصب کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (01-01-15), امید رض (01-01-15)
سلام والا اقا امید زیاد از این درایور امگا چشم اب نمیخوره چون همیشه با driver easy بروز میکنم گرافیکو الان هرچی سرچ میکنم ابدیت جدیدی نزده پس همون 14.9 ابدیت تامنتظرم تا amd یه درایور خالص واصلی بده بیرون این درایور امگا اصلی نیست اگه بود با سرچه برنامه نشون میدادخودشوبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دایور امگا رو که خیلی ها توصیه میکنند باز میل خودتون هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط امید رض برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا امید بی زحمت یه سایتی که لینک این درایور امگا توش باشه وسالم باشه روبزارید من بتونم این درایورو باراحتی دانلود کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه بزارید لطف کردید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام ، در مورد درایور امگا یه توضیح میدید خصوصیتش و مزایاش چی هست رو واسه چه کارتایی هست ؟ با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و با عرض پوزش از استارتر
Eeny, meeny, miny, moe ,Catch a tiger by the toe. If he hollers, let it go. Eeny, meeny, miny, moe
امید رض (02-01-15)
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...4%D8%AF-51325/برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alireza771 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks