سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
مشکل از این قرار که بعد از خرید کارت جدید و جایگزینی اون با کارت قبلی الان با صفحه BSOD مواجه میشم اروری هم که میده memory _managment هست
بر روی کارت قبلیم این مشکلی نداشتم که البته روی وین هفت بود ونسخه 32 بیت بودالبته این ارور فقط زمانی که یه مدت از سیستم استفاده نمی کنم و بعد سیستم روشن می کنم اتفاق می افته یعنی در کار عادی تا حالا اتفاق نیفتاده مثلا شب می خوابم صبح بلند میشم با صفحه بلو اسکرین مواجه هستم واما در شراایط عادی کارت وسایر اجزا نرمال در حال کار کردن هستند
در ضمن بعد از ارور دیگه ویندوز درست نمیشه وحتی بوت هم نمیشه و هردفعه من مجبورم ویندوز و کلی نرم افزار نصب کنم خیلی برام دشواری ایجاد کرده
در ضمن چند بار ویندوز عوض کردم که همشون هشت یا هشت و یک بودندبازم تاکید می کنم سیستم در حالت عادی هیچ میشکلی نداره و توی گیم و اینا بدون مشکل می باشد وتست ها رو با دمای خوب پاس می کند اروری که از سییستم با نرم افزار blue screen دیدم ضمیمه کردم که نوشته از یه چیزی به نامه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد مشخصات سیستم هم :
mb:asus p8H67
cpu:core i3 2100
vga:7770 direct cu
HDD:1 tr green wd
ram 4 gig
power:580 green
چیزی خاصی هم جز یه سری نرم افزار های تست و فقط درایور amd 15 رو نصب می کنم وآنتی ویروس هم رو سیستم نصب نیست
Bookmarks