بهادر جان منظور فیش کامپوننت هست ... آره اینی که پشت تی وی نشون دادی کامپوننت هست که میتونی کیفیت تصویر بالا و خوبی هم ازش بگیری ...
من رفتم بازار کامپیوتر (پاساژ پگاه اصفهان). تنها فیشی که گیرم اومد تبدیل HDMI بود به سه فیش رنگی (رنگهاش یادم نیست) که بهش میگفتن Composit (کامپوزیت).
چون مطمئن نبودم نخریدمش. همین فیشه؟
از طرف دیگه پشت تلوزیون رو که نگاه کردم دو نوع ورودی داشت.
یه نوع عادی داشت که دو رنگ قرمز و سفید برای صدا و یه رنگ زرد برای تصویر. (توی عکس پایین فقط نقشش رو میبینین)
یه مجموعه هم هست نوشته ورودی دی.وی.دی (اگه اشتباه نکنم رنگ این فیشا با فیش هایی که اون بالا (کامپوزیت) گفتم یکی بود که البته مطمئن نیستم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا میتونین بهتر راهنماییم کنید؟
مدل تلوزیون هم 21" Plano محصول سامسونگ
Failure is not an option
بهادر جان منظور فیش کامپوننت هست ... آره اینی که پشت تی وی نشون دادی کامپوننت هست که میتونی کیفیت تصویر بالا و خوبی هم ازش بگیری ...
Bahador (28-02-11)
|
برای اتصال به این پورت باید از کابل زیر استفاده کنی که قیمتش 5 تومان هست حتماً باید همین سه رنگ رو داشته باشه جنس خوبش هم همینه
Bahador (28-02-11)
جواد جان من نمیخوام از خروجی مخصوص مانیتور باشه.
ترجیحا از HDMI و DVI استفاده بشه عزیز
Failure is not an option
چون تبدیل میشه استفاده از hdmi و یا dvi هیچ توفیقی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Bahador برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (28-02-11)
اینو میدونم اما همینطور که گفتم یه دسکتاپ مجازی میخوام داشته باشم. تازه اینجوری از مانیتور هم نمیتونم استفاده کنم وقتی تلوزیون وصلهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks