به نظر من ماينتورهاي توليد چين از مانيتورهاي توليد ايران بهترن.
يعني مانيتورهاي چيني سامسونگ از مانيتورهاي توليد سام سرويس بهتره و ماينتورهاي ال جي ساخت کره و اندونزي از مانيتورهاي توليدي ماديران بهتره.
Printable View
به نظر من ماينتورهاي توليد چين از مانيتورهاي توليد ايران بهترن.
يعني مانيتورهاي چيني سامسونگ از مانيتورهاي توليد سام سرويس بهتره و ماينتورهاي ال جي ساخت کره و اندونزي از مانيتورهاي توليدي ماديران بهتره.
سلام
منم p23700 خریدم با قیمت 275 با قاب دیجیتال یک مشکل کوچلو دارم نمیتونم با تاچش کنار بیام فقط کلید خاموش روشن خیلی سخت میشه خاموشش کرد قلع داره آیا تاچش خرابه یا تنظیماتی داره
خير عزيز. اينم تنظيماتي نداره. اگر محل کليدشو درست مي زنيد و کار نمي کنه ايراد از قاب هست.
بعد از سه هفته امروز مانیتوری رو که برده بودن تعویض کردن و جاش یکی دیگه بهم دادن.
هی میگفتن کارخونه موجود نداره این مدل رو و هی امروز فردا میکردن.
دیگه پنجشنبه زنگ زدم مدیر کارخونش بهش گفتم من از شنبه از روش های دیگه ای دنبال میکنم این قضیه رو.
بعد از ظهرش زنگ زدن گفتن مانیتور حاضره ولی چون بارون میاد اگر اجازه بدی شنبه بیاریم.
امروز هم اول صبح آوردن در خونه.... : د ی
ولی به خودم قول دادم این آخرین بارم باشه از سامسونگ چیزی میگیرم.
سلام
آقا منم دقیقا همین مشکل را دارم.
منم یه مانیتور p23700 سامسونگ گرفتم مشکلم اینه که هنگامیکه سیستم را روشن میکنم تصویر نمیده و standby است وقتی وارد ویندوز میشه تازه مانیتور روشن میشه و تصویر میده. روی 4 تا سیستم بردم تست کردم همینطور بود. جالبه پیش دو تا نمایندگی سامسونگ بردم اونجا درست کار میکرد و مشکل نداشت میخوام بدونم فرق این 4 تا سیستم با اون سیستم نمایندگیها در چیه که من در بایوس تصویر ندارم.
توی اینترنت گشتم خیلیها با این مدل مشکل داشتند و سام سرویس براشون تعویض کرده ولی مشکل من اینه که روی سیستم نمایندگیها جواب میده.
دوست عزیز من همون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هستم که این تاپیک رو زدم و این مشکل رو داشتم الان هم دارم با 22 اینچ حالشو میبرم و هیچ مشکلی ندارم - راستی با سیستمهایی که تو نمایندگی تست زدن با چه رابطی برات زدن - دیجیتال بود یا آنالوگ . مال من که با رابط دیجیتال رو هیچ سیستمی جواب نداد اما با رابط آنالوگ رو بعضی سیستمها جواب میداد که در کل با 22 اینچ تعویض شد .:lol:نقل قول:
سلام دوستان میشه بگین این قاب دیجیتال چیه که همراه مانیتور میدن---من میخواستم از رایان صبا 22700 بخرم --- اما قیمت اصلی رو ندارم---حالا این قاب دیجیتال چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودم فهمیدم چیه-------(قاب عکس دیجیتال)
ديگه نميدن قاب عكس ديجيتالي. از مدل هاي سامسونگ نگيري بهتره. جديدا خيلي پنا هاي چيني و نا مرغوب زده. به جاي 23700 ميتوني 2286 بگيري. هم زيباشت هم WLED هست هم مثل LED اشمشونگ نورش چشم رو نميكنهنقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
- 22" Wide
- 1680 x 1050
- f-Engine
- (2,000,000:1) DFC
- 2ms
- DVI & 2xHDMI
- LED
- Smart Package
قيمت : 280 ميتوني بگيري
- صفحه نمايش گسترده
- كنتراست 2,000,000:1
- داراي بدنه مشكي براق
- مجهز به تکنولوژي DFC
- داراي نور پس زمينه LED
- زمان پاسخدهي بسيار سريع (2ms)
- مجهز به موتور پردازش تصوير
- مجهز به كليد FUN (جهت تنظيمات خاص تصوير)
- داراي خروجي هدفون (مختص ورودي HDMI)
- مجهز به تكنولوژي هوشمند تنظيمات (Smart Package)
قيافه رو حال كن
آره قشنگه --اما من دیگه خریدم---P22700 اما یه مشکل بزرگ هستش و اون هم اینه که صدا ندارم!!!!! این PS3 چقدر وسایل جانبی میخواد!!!!!!!
مانیتور با تبدیل HDMI به PS3 وصل شد اما صدا نداره ---اصلا هواسم به اسپیکر نبود----اسپیکر دارم اما حالا باید کجا وصل کنم پشت مانیتور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟کابل میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته قبلا به LCD 32 وصل میکردم اتفاقا کیفیت هم خوب بود اما RESPONS TIME- 8MS بود---ولی مشکلی نداشتم----