عجب !
نمیدونم والا.بعیده همچین مانیتوری با این حجم تبلیغات مشکل داشته باشه.
شما از طریق سام سرویس پیگیری کردین یا از طریق فروشنده ؟
Printable View
عجب !
نمیدونم والا.بعیده همچین مانیتوری با این حجم تبلیغات مشکل داشته باشه.
شما از طریق سام سرویس پیگیری کردین یا از طریق فروشنده ؟
اونجایی که من خریدم نمایندگی اصلی سامسونگه که یه تعمیرگاه بزرگ که نمایندگی سام سرویسه رو داره رفتم اونجا چند تا مهندس 2 ساعت باش ور رفتن که نشد - بدبختانه من گول خوردم و سیستمی که قبل خرید گرافیک باش تست زدم رو این مانیتور جواب داد حتی شک به کابل داشتم که 8 تومن دادم کابل جدید خریدم باز جواب ندادکه شککم رفت رو گرافیک بعد از نصب گرافیک 5770 گیگا چون این گرافیک خروجی آنالوگ نداره و 2 تا خروجی دیجیتال و یه hdmi داره اصلا دیگه تصویر نداشتم - برو حتما عوض کن گور پدر سامسونگ که به من 550 هزار تومن ضرر زد چون پارسال اون گرافیک قدیمی با پاور 230 هزار گرفته بودم که فروختمش 60 اینجا هم 380 دادم گرافیک و پاور جدید گرفتم جمعآ 550 هزار تومن(البته این گرافیک جدیده واقعآ خداست و خیلی قدرتمنده)
من الان با کابل آنالوگ وصل کردم مشکلش حل شد.
کیفیت این دو تا کابل با هم فرق داره ؟
فرق هم داشته باشه من ماهی یکبار هم توی اون محیط safe mode یا بایوس نمیرم.مشکلی ندارم فقط توی ویندوز با کابل دیجیتالش روشن بشه.احتیاج شد جای کابلهارو عوض میکنم.
نه وقت دارم نه حوصله بیوفتم دنبال حل این مشکل.
من به خاطر این مشکل نمیخوام گرافیک عوض کنم.کلا میخواستم ارتقا بدم.نقل قول:
گرافیک الانم هم دو تا دیجیتال داره.اما تبدیل داره.
حالا تا آخر هفته گرافیک رو بگیرم اگر نتونستم کنار بیام باهاش یه فکری میکنم.
دوست عزیز از ما گفتن :1. (29): امیدوارم که بر به مشکل نخوری :give_rose:
راستی دوست عزیز این مانیتورها 6 ماه گارانتی تعویض داره :lol:
این دیگه با 5850 اصلا روشن نمیشه.
فردا زنگ میزنم سام سرویس ببینم حرف حسابشون چیه...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] شما 23700 رو با چی عوض کردی ؟22700 ؟
عزيز ميشه بفرمائيد گرافيکتون از چه برندي هست؟ آيا آخرين درايورش رو دانلود و نصب کرديد؟ مادربوردتون چيه عزيز؟ باياسش بروز شده؟
گیگابایت-آخرین درایورش هم نصبه.درایور که فقط برای ویندوزه.این اصلا توی محیط بایوس و بوت هم روشن نمیشه.نقل قول:
مادربورد هم گیگابایت p35-Ds3r . اونم بایوسش رو قبلا آپدیت کردم .
خوب پس لطف کنيد پس از اينکه با سام سرويس صحبت کرديد نتيچه رو به ما هم بگيد. ممنون ميشم.