پاسخ: مشکل با مانیتور سامسونگp23700
نقل قول:
گیگابایت-آخرین درایورش هم نصبه.درایور که فقط برای ویندوزه.این اصلا توی محیط بایوس و بوت هم روشن نمیشه.
مادربورد هم گیگابایت p35-Ds3r . اونم بایوسش رو قبلا آپدیت کردم .
تصویرو کارتت داده !؟ یعنی موقعی که کامپیوتر خاموشه CHECK SIGNAL CABLE نمیده !؟ تصویر مشکیه دیگه ! اگر اینجوریه وقتی کامپوتر رو رون کردی یه بار کنار دکمه AUTO که عکس دو تا مانیتور هست رو بزن ببین چی میشه ! ببین تصویر میده ! اگر CHECK SIGNAL CABLE زد دوباره امتحان کن !
منم یه 22500 خریده بودم چند ماه پیش که همینجوری بود از ام سرویس اومدن بردن و یه نو برام فرستادن !
نقل قول:
این دیگه با 5850 اصلا روشن نمیشه.
فردا زنگ میزنم سام سرویس ببینم حرف حسابشون چیه...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] شما 23700 رو با چی عوض کردی ؟22700 ؟
بله دوست عزیز 18 تومن به من پس داد بابت مابالتفاوت 22 با 23 بعد 24 تومن ازم گرفت بخاطر 34 درصد قاب عکس دلمان خوش بود خرید کریم :lol::1. (27):
اون مشکلاتی که با 23700 داشتید دیگه ندارید الان ؟
یعنی همه 23700 ها مشکل دارن یا اگر بگم عوضش کنن درست میشه ؟
اینجوری که شما حساب کردی توی بازار هم باید 22700 از 23700 گرونتر بشه.چه جوریه ؟ : دی
من ساعت 12 از سر کار اومدم خونه تا سامی جون رو ببینم.هنوز نیومده.
هر دفعه زنگ میزنم میگه توی راهه !
نقل قول:
اون مشکلاتی که با 23700 داشتید دیگه ندارید الان ؟
یعنی همه 23700 ها مشکل دارن یا اگر بگم عوضش کنن درست میشه ؟
اینجوری که شما حساب کردی توی بازار هم باید 22700 از 23700 گرونتر بشه.چه جوریه ؟ : دی
من ساعت 12 از سر کار اومدم خونه تا سامی جون رو ببینم.هنوز نیومده.
هر دفعه زنگ میزنم میگه توی راهه !
دوست عزیز اصلا مشکلاتی رو قبلآ در مورد 23700 عرض کردم ندارم و الان 22700 مثل ایینه داره کار میکنه و واقعا عالییه برو عوض کن و من پیشنهاد میکنم اصلا کیستو ببر اونجا 22 رو برات تست کنن اگه دیدی هیچگونه مشکلی (مثل پیکسل سوخته یا پخش رنگ یا همین مشکلاتی که الان داری و .....) نداره و کلا سالمه اونوقت بیار مطمئن باش وظیفه شونه که بهت یه جنس سالم بدن تازه باید ازت معذرت بخوان و بقیه پولتو پس بدن :give_rose::yes:
الان اومد مانیتور رو برد... :(
به سلامتی
:party::party::party:
یارو گفت یک کیس دیگه بیار مانیتورو تست کنیم.گفتم اینطرفا کیس پیدا نمیشه من روی همین کیس تصویر میخوام.
گفت حالا میبرم خونه تستش میکنم اگر مشکل داشت میفرستیم کارخونه برات یه دونه جدید میفرستن.
حالا میترسم بره بگه سالمه که بعد دوباره باید از اول اقدام کنم...
فعلا بی خیال 23700 !
ولی گرافیکه خیلی چیز خریه ها.قسمت نشد با fullHD تستش کنم اما با همین 1280x1024 هم لذت بخشه .
سون بهش امتیاز 7.7 میده.با این که بقیه قطعاتم داغونه اما همه بازیهای خفن رو روون اجرا میکنه.
سلام بچه ها
من میخمام مانتیور بخرم بگیرم یا نه یا برم الجی بخرم قیمت مشهد نمایشگاه کامپیوتر 290 تومن همرا قاب
بچه ها مانیتور که خریدن چینی
این مانیتور مونتاژ ایرانه و کاشکی 22 اینچ بگیری