میتونه ایراد از باطری هم باشه اگر امکانش هست با یک باطری مطمئن هم تست کن
کاربر شهرسختافزار
میتونه ایراد از باطری هم باشه اگر امکانش هست با یک باطری مطمئن هم تست کن
M I L A D (10-12-14), مهدی بهادرفر (10-12-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای آپدیت درایور ها از چه نرم افزاری بهتره استفاده کنیم؟؟ و نکته مهم اینه که این مشکل فقط زمانی که از باتری استفاده میکنم رخ میده. بازم احتمال داره که مشکل از کارت گرافیک یا بایوس باشه؟؟ بعد توی اون لینکی که دادین دوتا بایوس نوشته. کدومو باید نصب کنیم؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
اگه ایراد از باطری باشه باید همه بخشها این اتفاق بیفته اما نمیفته. مثلا ممکنه توی صفحه استارت اینطوری بشه اما توی بخش دیگ نشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط M I L A D در تاریخ 10-12-14 انجام شده است
فقط باید از سایت اسوس دریافت کنید . نرم افزار لازم نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Miladsad20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
ممنون که راهنمایی کردید، محبت کردید. فقط میشه بفرمایید کدوم بایوسی که توی سایت نوشته رو باید دانلود و نصب کنیم؟ و اینکه ورژن گرافیکم به روزه اما اینتل ورژه جدیدش 10.18.10.3496.01 هست اما برای من نوشته 10.18.10.3496 اینا باهم تفاوت دارن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن فعلی بایوسم رو از کجا میتونم ببینم؟
آخرین ویرایش توسط M I L A D در تاریخ 10-12-14 انجام شده است
توی دیوایس منیجر nvidia رو به نام چه مدلی شناسایی کرده که لینک جدیدترش رو بتون بدم .برای مدل به مدلی که زیر لپتاپ نوشته سرچ کنید .و از صفحه خودش تو سایت اسوس دریافت کنید تو بایوس .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Miladsad20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این درایور رو بگیرید
http://dl.softgozar.com/Files/Softwa...tgozar.com.exe
کاربر شهرسختافزار
الان nvidia مگه برای من آپدیت نیست؟ جدیدتر هم اومده؟ فقط نسخه اینتل من یکم قدیمیه. در مورد بایوس کدوم یکی رو باید نصب کنیم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
آخرین درایور همونی که هست از سایت ایرانی لینک دادم که سرعت بیشتر باشه . نسخه اینتل رو از سایت اسوس بگیرید .بایوس جدیدترین نسخه روی تاریخ مشخص هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Miladsad20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks