داداش گیرنده دیجیتالو اوردم و با همون کابله وصل کردم به مانیتور تی ویم و اینم چیزی نشون داد و اتفاقی نیفتاد
خوب یه نظری بدید ما بهرمند شیم
باید کابلو جای دیگ هم تست کنم
داداش گیرنده دیجیتالو اوردم و با همون کابله وصل کردم به مانیتور تی ویم و اینم چیزی نشون داد و اتفاقی نیفتاد
خوب یه نظری بدید ما بهرمند شیم
باید کابلو جای دیگ هم تست کنم
آخرین ویرایش توسط darvishkhoob در تاریخ 05-05-14 انجام شده است
nima_hl (05-05-14)
|
از چه کابلی استفاده میکنید ؟ از صحت کابل hdmi مطمئن بشید . ترجیحا با یک کابل خوب وس الم تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-05-14), darvishkhoob (05-05-14)
سلام داداش امید خسته نباشید اره مسئله همینجان میخوام جای دیگرم کابلو تست کنم ببینم کابله سالمه یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون گرافیک قبلیم hdmi داشت اونو هم امتحان کردم اونم نشد البته با همین کابل امروزم که با همین کابل به این گرافیک جدید زدم و وصل کردم به مانیتور تی وی باز نشد در بالا هم توضیخ دادم
و گیرنده دیجیتالو هم با هم کابله زدم به مانتور تی وی بازم خبری نشد
AMD>INTEL (05-05-14)
تنظیمات ورودی مونیتور یا تلویزیون رو چک کنید . حتما باید روی hdmi input باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (05-05-14), darvishkhoob (05-05-14)
اره داش تنظیم مانیتورو به hdmi بردم تو چند تا پست بالاتر عکس گذاشتم و توضیح دادم چه میشه بغذش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks