داداش گیرنده دیجیتالو اوردم و با همون کابله وصل کردم به مانیتور تی ویم و اینم چیزی نشون داد و اتفاقی نیفتاد
خوب یه نظری بدید ما بهرمند شیم
باید کابلو جای دیگ هم تست کنم
Printable View
داداش گیرنده دیجیتالو اوردم و با همون کابله وصل کردم به مانیتور تی ویم و اینم چیزی نشون داد و اتفاقی نیفتاد
خوب یه نظری بدید ما بهرمند شیم
باید کابلو جای دیگ هم تست کنم
از چه کابلی استفاده میکنید ؟ از صحت کابل hdmi مطمئن بشید . ترجیحا با یک کابل خوب وس الم تست کنیدنقل قول:
سلام داداش امید خسته نباشید اره مسئله همینجان میخوام جای دیگرم کابلو تست کنم ببینم کابله سالمه یا نهنقل قول:
چون گرافیک قبلیم hdmi داشت اونو هم امتحان کردم اونم نشد البته با همین کابل امروزم که با همین کابل به این گرافیک جدید زدم و وصل کردم به مانیتور تی وی باز نشد در بالا هم توضیخ دادم
و گیرنده دیجیتالو هم با هم کابله زدم به مانتور تی وی بازم خبری نشد
تنظیمات ورودی مونیتور یا تلویزیون رو چک کنید . حتما باید روی hdmi input باشهنقل قول:
اره داش تنظیم مانیتورو به hdmi بردم تو چند تا پست بالاتر عکس گذاشتم و توضیح دادم چه میشه بغذش :1. (28)::lol:نقل قول:
پورت hdmi دستگاه مونیتور مشکل داره . البته قبلش با یک کابل مطمئن تست کن
البته منم یکی رو پورت مانیتور و دیگری رو کابل فکرم هست چون هرچی تست کردم این پورت مانیتور و کابل توش استفاده شده با هم البته اینم بگم دوتا پورت hdmi هست با دوتاش تست شد مشکل بودنقل قول:
حالا با شرکت گارانتی کننده tv یک تماسی داشته باش . شاید نوع خاصی از کابل مد نظرشون باشه .
اره ممکنه اینم باشه چون این مانیتور تی ویه همه چیزش سالمه و حتی تلویزیون و مانیتورم با کیبال دیگر راحت میگیره فقط این hdmi مشکل خوردم شاید نوع کابل باشهنقل قول:
مانیتور تی وی ال جی هست مادیران گارنیه از اون باید پرسید
زنگ بزن مادیان :lol: ببین چی میگن . یحتمل میگن باید کفش تن تاک بپوشی . البته شایدم هم جواب دادننقل قول: