salam mr amd behetoon pm shakhsi dadam mishe lotfan javabamo bedid?>?mamnoon misham aziz
salam mr amd behetoon pm shakhsi dadam mishe lotfan javabamo bedid?>?mamnoon misham aziz
|
سلام دوست گرامی فارسی تایپ کنید . سوالات خود رو در انجمن مطرح کنید . امکان پاسخگویی بصورت تلفنی یا خصوصی ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uchiha_ramvic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-10-15)
گرافیکم r7-260x قبلا یهو سیستم خاموش میشد یا فکر کنم مانیتور بخاطره گرافیکم خاموش میشد و بعد از 1ریستارت درست میشد اما ایندفه دیگه اصلا بالا نمیاد البته صدای لاگ آنه ویندوز رو میشنوم اما تصویر بی تصویر و همون لحظه که پورت مانیتور رو از پورت گرافیکه اصلی جدا میکنم و به پورته گرافیک آنبورده سی پی یو میزنم تصویر میاد-خلاصه نمیشناسه گرافیکمو باید چکار کنم؟سی دی گرافیک رو هم نصب کردم افاقه نکرد
کارت شما مشکل پیدا کرده . اگر تمام پورت های گرافیک رو تست کردید و باز تصویر ندارید . کارت رو در صورت داشتن گارانتی بفرتسید گارانتی . اگر هم گارانتی ندارد . باید یکبار بایوسش زده بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uchiha_ramvic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-10-15)
Processor:intel i3-4150 3.50GHz
4.00 gb memory
main:asus H81M-E
GRAPHIC ASLIM KE NEMISHNASATESH:R7-260X
GRAPHIC CPU KE MISHNASE:INTEL HD GRAPHICS 4400
همیناس دیگه کلا اره؟مرسی جبران میکنم
با توجه به مواردی که خودتون میگید که چندبار تصویر سیستم رفته . کاملا مشخص هست که کارت گرافیک شما مشکل سخت افزاری دارد . در پست بالا هم عرض کردم در صورت داشتن گارانتی باید فرستاده بشه به گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uchiha_ramvic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بایوسش چیه دیگه؟اگه بایوسش زده شه درست میشه؟البته گارانتی داره اما فعلا امکانش نیست که بفرستمش گارانتی اونم اگه شامل گارانتی شه-فرضا اگه بگیم گارانتی نداره کاری هست که انجام بدم و درست شه؟این بایوس یعنی چکار باید بکنم؟
- - - Updated - - -
آخه کلا 2ماهه که خریدمش چی باعس شده مشکل پیدا کنه؟یعنی چه عواملی باعس میشه که اینطور شه؟ممنون واسه همه چی
بایوس یکی از احتمالات هست . ولی با توجه به رفتن تصویر موقع کار ایراد سخت افزاری از کارت هست و احتمال مشکل بایوس کاهش پیدا میکند . بهترین راه ارسال به گارانتی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uchiha_ramvic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطعه الکترونیکی عامل های زیادی ممکنه باعث خرابیش بشند . احتمال غیر استاندارد بودن پاور سیستم شما هست .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks