mehdi021 (25-09-15)
رم که مشخص هست خرابه . شما رم رو ببرید گارانتی .اگر دوستی یا آشنایی دارید که رم ddr3 دارد . ازش موقت بگیرید تست بزنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (25-09-15)
Ok اقا خیلی حال دادی موندم چجوری از خجالت شما در بیایم
فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk
|
خواهش میکنم عزیز دل برادر . امیدوارم مشکل قطعات سیستمت حل بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehdi021 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi021 (25-09-15)
salam mr amd behetoon pm shakhsi dadam mishe lotfan javabamo bedid?>?mamnoon misham aziz
سلام دوست گرامی فارسی تایپ کنید . سوالات خود رو در انجمن مطرح کنید . امکان پاسخگویی بصورت تلفنی یا خصوصی ندارم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uchiha_ramvic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-10-15)
سلام خدا شاهده فقط 1دقیقه وقتتون رو میگیرم نه بیشتد چون با پیام دادن نمیشه مشکل رو دقیقو کامل بگم-در رابطه با گرافیکمه یهو دیگه سیستم گرافیکه اصلیمو نمیشناسه و پورت مانیتور رو بهش میزنم مانیتور روشن نمیشه اما وقتی پورته مانیتور رو به پورت گرافیکه سی پی یو میزنم مانیتور روشن میشه-حتی اسم گرافیکه اصلیم تویه دایویس منجر هم نیست و دیگه نمیدونم چکار کنم-ویندوزمم 8.1 هستش-الان سیستمم فقط گرافیکه اینتل اچ دی رو میشناسه چه باید کرد؟
شما مشخصات سیستم و کارت گرافیک رو در یک تاپیک بنویسید من راهنمایتون میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uchiha_ramvic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-10-15)
گرافیکم r7-260x قبلا یهو سیستم خاموش میشد یا فکر کنم مانیتور بخاطره گرافیکم خاموش میشد و بعد از 1ریستارت درست میشد اما ایندفه دیگه اصلا بالا نمیاد البته صدای لاگ آنه ویندوز رو میشنوم اما تصویر بی تصویر و همون لحظه که پورت مانیتور رو از پورت گرافیکه اصلی جدا میکنم و به پورته گرافیک آنبورده سی پی یو میزنم تصویر میاد-خلاصه نمیشناسه گرافیکمو باید چکار کنم؟سی دی گرافیک رو هم نصب کردم افاقه نکرد
|
کارت شما مشکل پیدا کرده . اگر تمام پورت های گرافیک رو تست کردید و باز تصویر ندارید . کارت رو در صورت داشتن گارانتی بفرتسید گارانتی . اگر هم گارانتی ندارد . باید یکبار بایوسش زده بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط uchiha_ramvic برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (10-10-15)
Processor:intel i3-4150 3.50GHz
4.00 gb memory
main:asus H81M-E
GRAPHIC ASLIM KE NEMISHNASATESH:R7-260X
GRAPHIC CPU KE MISHNASE:INTEL HD GRAPHICS 4400
همیناس دیگه کلا اره؟مرسی جبران میکنم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks