حرارت رو حل کنید هیچ مشکلی ایجاد نمیشه .پس یک خنک کننده مناسب اگر توان تهیه دارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرارت رو حل کنید هیچ مشکلی ایجاد نمیشه .پس یک خنک کننده مناسب اگر توان تهیه دارید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید جان یه سوال دیگه
من الان کارت گرافیک رو جدا کردم
و الان کابل hdmi رو مادر برد وصل میکنم تصویر ندارم ولی به کارت گرافیک وصل میکنم تصویر رو دارم ، الان کابل vga وصل شده اونم آنبرد مادربرد وصل شده
البته آخرین نسخه از درایور مادربرد هم از سایت ایسوس دانلود کردم و نصب کردم که فایده ای نداشت
آخرین ویرایش توسط mtostar در تاریخ 13-09-20 انجام شده است
برای hdmi یکبار در زمانی که vga وصل هست hdmi هم وصل کنید ببنید تصویر میاد یا نه . ممکنه مشکلی در پورت hdmi برد شما باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان هردوتا وصله ولی بازم اتوماتیک سویچ میشه روی d-sub ، و توی تنظیمات ویندوز هم الان دوتا مانیتور زده
2020-09-13 (2).jpg
سویچ میشه روی HDMI یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
زمانی که hdmi رو انتخاب میکنم از مانیتور صفحه سیاه میشه و بعداز 10 ثانیه سویچ میشه روی d-sub
باید بگم نه روی hdmi سویچ نمیشه
درایور جدیدتری را از سایت اینتل دریافت کنید اگر مشکل حل نشد احتمالا پورت hdmi مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mtostar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks