بانرم افزار تست كرديد ؟
هيت سينك و فن كارت تميزه گردو خاك نگرفته؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
بانرم افزار تست كرديد ؟
هيت سينك و فن كارت تميزه گردو خاك نگرفته؟؟؟
*MoJtAbA* (27-11-13)
داداش قربون دستت من زیاد وارد نیستم میشه مسئله رو بیشتر بشکافی؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه نرم افزاری؟؟؟فنش تمیزه آره.
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen7077 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اشتباه نکنم،منظور دوستمون این هست که سیستم رو با نرم افزار هایی که وحود داره تحت فشار بزار ببین کدام قطعه دماش میره بالا و سیتسم رو مانیتور کن تا به عیب نزدیک شوید.
*MoJtAbA* (27-11-13), mohsen7077 (27-11-13), Mr.Gadget (27-11-13)
آها آها آها اتفاقا دیشب با fur mark تست کردم (البته کار باهاشم درست بلد نبودم)اما در حین تست فک کنم وقتی دما به 40 و خورده ای رسید ریست شد!!!پس یعنی مشکل از داغ شدن گرافیکه؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen7077 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
40 دمای زیادی نیست.
برادر پاور سالم هست؟ پاورت چیه؟ پاور نداری موقف تعویض کنی؟
mohsen7077 (27-11-13), Rezasam1 (10-12-13)
داداشم پاور فک نکنم مشکلی داشته باشه.پاورم green 480 watt هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا پاور هم نو هستش!اینم بگم رو کارت قبلی اصلا همچین مشکلی پیش نیومده بود برامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks