ابتدا با پاور دیگه تست کنید . در مرحله بعدی کارت را روی سیستم دیگری تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ابتدا با پاور دیگه تست کنید . در مرحله بعدی کارت را روی سیستم دیگری تست کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از کلی تست به نتایج زیر رسیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- کارت گرافیک روی سیستم دیگه بدون مشکل کار کرد با یه پاور 300 گرین قدیمی نه پاور خودم
- یه کارت گرافیک 128mb هم تنها چیزی بود که واسه تست پیدا کردم که اون هم روی هر 2 اسلات مادربردم کار کرد
- کارت گرافیک با برق های pcie پاورم روی هیچ کدوم از 2 اسلات pcie تصویر نداد
- کارت گرافیک با تبدیل های برق molex به pcie فقط روی اسلات دوم مادربردم که pcie 2.0 هست تصویر داره میده
الان یعنی کابل های برق pcie پاورم مشکل داره یا خود پاورم ؟
چرا گرافیک خودم روی اسلات اول pcie 3.0 تصویر نمیده اما این گرافیک 128 قدیمی روش تصویر میده ؟ ممکنه خود اسلات اول آسیب دیده باشه ؟
استفاده از این تبدیل ها خطری نداره ؟ استفاده از این پاور به این صورت که گفتم خطری نداره ؟
آخرین ویرایش توسط bizak در تاریخ 19-10-18 انجام شده است
بهترین راهکار امتحان سیستم خودتان با یک پاور مطمئن است . این بهترین راه برای فهمیدن داستان خرابی استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود
بنده به طور کلی یه سیستم جدید گرفتم الان می خوام قبل از فروش مشکل این سیستم رو حل کنم
یه پاور green hp+ 600 آکبند براش گرفتم اما مشکل حل نشد گرافیک روی اسلات اول تصویر نمیده ، اما گرافیک 128 مگ قدیمیم روش تصویر میده
اسلات رو با اسپری خشک هم تمیز کردم جواب نداد
این مورد رو کاری نمیشه کرد . یعنی پروسه تست شما کامل نیست . ممکنه مشکل خازنهای کنار اسلات باشه فقط زمانی میشه متوجه شد با یک کارت هم سطح کارت فعلی تست بگیریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bizak برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks