DOOM999 (31-08-18), nima_hl (31-08-18), SajjadKhati (29-08-18)
این کار اشتباه استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این نرم افزارها برای تست یک یا دفعه است . استفاده زیاد از این برنامه ها احتمال صدمه زدن به VRM کارت میشود
اگر با اورکلاک در گیم مشکلی نداره نیاز به تست های دیگه نیست
DOOM999 (31-08-18), nima_hl (31-08-18), SajjadKhati (29-08-18)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
برای یه بار فقط خواستم تست کنم. بازی رو هم تست میکنم
منتها یه مشکلی که انگار داره اینه که وقتی کامپیوتر را خاموش و روشن میکنم ، صدای مانیتور در قسمت خروجی حذف میشه (مانیتورم اسپیکر داخلی داره) . باید حتما یه بار کابل را ازش جدا کنم و دوباره وصل کنم تا درست بشه . مشکل نرم افزار و درایور میتونه باشه یا کارت مشکل داره؟
توی اون ویندوز 7 ام هم تست کنم.
یه مشکل دیگه اینکه این کارت ، 2 تا پورت hdmi داره ولی به طرز عجیبی نمیدونم چرا کابل hdmi فقط وارد یکی از پورت هاش میشه و وارد یکی دیگه نمیشه!
Speed Racer (22-09-18)
توی اون ویندوزم همینجوری بود . صدا غیر فعال بود (باید حتما کابل را دربیارم و دوباره بذارم) . این جوری هه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرت ویندوز عوض کنم ببینم درست میشه؟
اون پورت دیگه که گفتم ، display port بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 29-08-18 انجام شده است
Speed Racer (22-09-18)
درایور با ddu حذف کن و درایور جدید را نصب کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amir2121 (30-08-18), DOOM999 (30-08-18), SajjadKhati (29-08-18)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون استاد امید
این کار را کردم.
ویندوز رو هم عوض کردم ولی همون هه. آخرین نسخه ی درایور 399.07 هه
میشه واسه این باشه که کارت خوب توی اسلات جا نرفته باشه؟
به نظرم که مشکل جا رفتن نداره
یه بار هم موقع برداشتن و گذاشتن کابل hdmi ، سیستم ریست شد . حالا نمیدونم واسه ی گذاشتن و برداشتن کابل hdmi بود یا چیز دیگه ای .
مشکلی داره؟
سلامی مجدد
مانیتور من asus vx239h هست. کابل hdmi اصلی ایسوز هست . با کارت های دیگه مثل gtx 750 و پورت hdmi آنبرد مادربرد h97-d3h هیچ مشکل صوتی ای نداره.
طرف میگه واسه کیفیت کابل hdmi هست . میگه فرکانسی که ارسال میکنه بالاتر از اون کارت هاست.
این درسته؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 30-08-18 انجام شده است
DOOM999 (30-08-18), Speed Racer (22-09-18)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین تو بایوس گزینه ایی نیست برای فعالسازی یا غیر فعالسازی صوتی hdmi nvidia
DOOM999 (30-08-18), SajjadKhati (30-08-18)
الان میبینم ولی فکر نکنم باشه.
میگم به بایوس مربوط نمیشه که ریست کارخونه اش کنم بلکه ان شاء ا... درست بشه؟
Speed Racer (22-09-18)
hdmi نداره ولی یه گزینه ی audio control داره که اگه غیر فعالش کنم ، کلا همه ی خروجی های صوتی را غیر فعال میکنه .
میگم به آپدیت بایوس مادربرد ربط داره؟ واسه ی من آپدیت نسخه ی f6 هه
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 30-08-18 انجام شده است
Speed Racer (22-09-18)
پیشنهاد میکنم کارت روی یک سیستم دیگه تست کنیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (31-08-18), SajjadKhati (30-08-18)
تست کردم ولی نشد
این که اصلا در میاوردم و دوباره جا میذاشتم هم نمیومد
به نظرت مشکل سخت افزاری هه؟ ممکنه از کابل hdmi باشه؟ (اینم بگم که کابل با بقیه ی گرافیک ها مشکلی نداره)
از یه تعمیرکار پرسیدم ، گفت احتمالش خیلی خیلی مه که واسه سخت افزار باشه . نرم افزاری هم من از آپدیت بایوس تا ریست بایوس ، همه کار را انجام دادم.
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 30-08-18 انجام شده است
Speed Racer (22-09-18)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks