این کار اشتباه استنقل قول:
این نرم افزارها برای تست یک یا دفعه است . استفاده زیاد از این برنامه ها احتمال صدمه زدن به VRM کارت میشود
اگر با اورکلاک در گیم مشکلی نداره نیاز به تست های دیگه نیست
Printable View
این کار اشتباه استنقل قول:
این نرم افزارها برای تست یک یا دفعه است . استفاده زیاد از این برنامه ها احتمال صدمه زدن به VRM کارت میشود
اگر با اورکلاک در گیم مشکلی نداره نیاز به تست های دیگه نیست
نقل قول:
ممنون
برای یه بار فقط خواستم تست کنم. بازی رو هم تست میکنم
منتها یه مشکلی که انگار داره اینه که وقتی کامپیوتر را خاموش و روشن میکنم ، صدای مانیتور در قسمت خروجی حذف میشه (مانیتورم اسپیکر داخلی داره) . باید حتما یه بار کابل را ازش جدا کنم و دوباره وصل کنم تا درست بشه . مشکل نرم افزار و درایور میتونه باشه یا کارت مشکل داره؟
توی اون ویندوز 7 ام هم تست کنم.
یه مشکل دیگه اینکه این کارت ، 2 تا پورت hdmi داره ولی به طرز عجیبی نمیدونم چرا کابل hdmi فقط وارد یکی از پورت هاش میشه و وارد یکی دیگه نمیشه!
توی اون ویندوزم همینجوری بود . صدا غیر فعال بود (باید حتما کابل را دربیارم و دوباره بذارم) . این جوری هه :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظرت ویندوز عوض کنم ببینم درست میشه؟
اون پورت دیگه که گفتم ، display port بود :Love-ssa~! (1):
درایور با ddu حذف کن و درایور جدید را نصب کننقل قول:
نقل قول:
ممنون استاد امید
این کار را کردم.
ویندوز رو هم عوض کردم ولی همون هه. آخرین نسخه ی درایور 399.07 هه
میشه واسه این باشه که کارت خوب توی اسلات جا نرفته باشه؟
به نظرم که مشکل جا رفتن نداره
یه بار هم موقع برداشتن و گذاشتن کابل hdmi ، سیستم ریست شد . حالا نمیدونم واسه ی گذاشتن و برداشتن کابل hdmi بود یا چیز دیگه ای .
مشکلی داره؟
سلامی مجدد
مانیتور من asus vx239h هست. کابل hdmi اصلی ایسوز هست . با کارت های دیگه مثل gtx 750 و پورت hdmi آنبرد مادربرد h97-d3h هیچ مشکل صوتی ای نداره.
طرف میگه واسه کیفیت کابل hdmi هست . میگه فرکانسی که ارسال میکنه بالاتر از اون کارت هاست.
این درسته؟
سلامنقل قول:
ببین تو بایوس گزینه ایی نیست برای فعالسازی یا غیر فعالسازی صوتی hdmi nvidia
نقل قول:
الان میبینم ولی فکر نکنم باشه.
میگم به بایوس مربوط نمیشه که ریست کارخونه اش کنم بلکه ان شاء ا... درست بشه؟
نقل قول:
hdmi نداره ولی یه گزینه ی audio control داره که اگه غیر فعالش کنم ، کلا همه ی خروجی های صوتی را غیر فعال میکنه .
میگم به آپدیت بایوس مادربرد ربط داره؟ واسه ی من آپدیت نسخه ی f6 هه
پیشنهاد میکنم کارت روی یک سیستم دیگه تست کنینقل قول:
نقل قول:
تست کردم ولی نشد
این که اصلا در میاوردم و دوباره جا میذاشتم هم نمیومد
به نظرت مشکل سخت افزاری هه؟ ممکنه از کابل hdmi باشه؟ (اینم بگم که کابل با بقیه ی گرافیک ها مشکلی نداره)
از یه تعمیرکار پرسیدم ، گفت احتمالش خیلی خیلی مه که واسه سخت افزار باشه . نرم افزاری هم من از آپدیت بایوس تا ریست بایوس ، همه کار را انجام دادم.